Otkrila sve pikanterije

Da naša pjevačica ''nestane'' ispod ove maske, trebalo je 8 sati: Pogledajte kako je transformacija nastala!

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je LunchMoneyja Lewisa, a njezinom transformacijom oduševio se i sam glazbenik.

Lana Klingor na sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pristala je da bi se zabavila, a sva njezina očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu ispunila su se upravo prvim zadatkom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

"Znaš li ti što je za mene sjediti ovako u tišini, mraku i ne pomaknuti se?" komentirala je Lana Klingor Mihić pretvaranje u Lewisa. 

Istaknula je i kako su njezina djeca još mala te bi se sigurno prepala da je vide s takvom maskom. Na pitanje ima li tremu prije nastupa, Lana je spremno odgovorila: "Dogodi ti se da staneš na binu i tako ti srce lupa da je to strašno. To je trema, ali pozitivna."

Lanina transformacija trajala je osam sati.

Osvrnula se i na sam nastup kojim je u nedjelju oduševila.

"Kada dobiješ tu masku, toliko te to ponese i toliko se uživiš u ulogu da je to pregenijalno. Ovo je najzabavnija stvar", kroz smijeh je ispričala Lana.

Kaže i kako je inače zimogrozna te joj je maska dobro došla, no priznala je jedan problem: "Malo mi se guza znoji, ali dobro", zaključila je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene