Kod njih nikad dosadno

Svestrana Lana ispričala nam je zašto se u njihovoj kući vrišti od smijeha: ''Vrijedi svake bruke zbog Antinih i mojih pokreta''

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić snimala je show "Tvoje lice zvuči poznato" , bavi se novim kućnim ljubimcima, a uz to uvijek ima vremena za svoju obitelj.

Pjevačica, stručnjakinja za PR i zaljubljenica u kuhanje - sve je to i mnogo više naša Lana Klingor Mihić, koju ćemo uskoro gledati u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" i uživati u njezinim transformacijama.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Show se vraća ove jeseni na male ekrane, gledatelji ga s nestrpljenjem očekuju, kao i kandidati.

"Vesele me nove emisije jer nam je bilo prezabavno na snimanjima. Nedostajala mi je ekipa, naša druženja koja počinju u zoru i zezanje po make-up roomu", priznala nam je Lana.

A osim zezanja na snimanjima tu je i mnogo anegdota za pamćenje.

"Ajme, bilo ih je toliko da ne mogu izdvojiti nešto. To su specifični uvjeti, mnogi ne znaju da se snimanja, pa i pjevanja odvijaju u 6 sati ujutro kad još ne znamo ni gdje smo, pa onda u takvim situacijama zna biti urnebesno smiješno", otkrila nam je.

Dosadašnje Lanine transformacije ostavile su bez teksta mnoge, a
iako njezina obitelj i prijatelji jedva čekaju vidjeti u kakvom će se izdanju pojaviti na pozornici, rijetko kome unaprijed pokazuje transformacije.

"Prikazane su samo dvije epizode do sada, a osim mužu nisam nikome pokazivala snimke ili fotke transformacija. Želim da gledaju i da se zabavljaju", kaže Lana.

Što se tiče njezina obiteljskog doma, uz supruga Antu i tri predivne kćeri atmosferu dodatno uljepšavaju i lijepa krznena bića, a nedavno su nabavili i novog ljubimca.

"Osim pet američkih akita imamo i tri shiba inu i jednog minijaturnog jazavčara. Ne znam, došlo je, jedan po jedan, krenuli smo na izložbe i ustvari shvatili da nam je ljepše s psima nego s ljudima. Odlučili smo posvetiti im maksimalno pažnje i dati sve od sebe u uzgoju, u smislu da stvaramo najbolje primjerke pasmine. To je dugotrajan i nimalo lak posao, ali ljubav koju vam daju te životinje nešto je neopisivo. Zaista dajemo sve od sebe da im bude predivno, da uživaju, da im osiguramo najbolje uvjete života i mislim da nam za sada ide jako dobro", otkrila nam je Lana.

Uz sve to čini se kao da joj ostaje jako malo slobodnog vremena pa nas je zanimalo koliko je Ante angažiran oko kućanskih poslova i koliko joj pomaže.

"Uz djecu i pse gotovo nimalo. Ante i ja smo potpuno ravnopravni i sve zajedno radimo, podijelimo se i dogovorimo tko će što i funkcioniramo odlično", pohvalila se Lana.

Na društvenim mrežama često možemo vidjeti da je kod njih doma zabavno, naročito uz neke nove aplikacije. Pleše se i pjeva pa bi mnogi pomislili da se prate svi trendovi.

"Čak ne onoliko koliko bi možda trebalo. Naprimjer, nikako da shvatim ili da pokrenem TikTok. Imam račun, ali nikad ništa nisam napravila, dok moje cure to rasturaju. Plešu, snimaju se, montiraju. Ja to ništa ne kužim. Ali zato moram plesati s njima, Ante isto, što je savršenih tri minute vrištanja od smijeha. Taj sjaj u očima naših curica dok svi zajedno plešemo vrijedi svake bruke zbog Antinih i mojih pokreta", priznala je Lana.

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene