Otkrila jedan dio!

Nakon što je glumila muškarca plavooka pjevačica dobila je nimalo lagan zadatak, pogledajte o čemu je riječ!

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić otkrila je kako će večeras u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" izgledati u ruhu Demi Lovato, ali čeka je i transformacija u Luisa Fonsija,

Lana Klingor Mihić u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je LunchMoneyja Lewisa, a ove je nedjelje čeka nešto posve drugačije.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Lana će utjeloviti Luisa Fonsija i Demi Lovato, a kako izgleda kao Demi pokazala je fanovima na svom Instagramu.

"Gledamo se u TLZP-u, zadatak ni malo lagan, biti i Demi Lovato i Luis Fonsi. Za sad vam otkrivam samo Demi", napisala je Lana u opisu fotografije.

Kako je već ranije ispričala, Lana je na sudjelovanje u showu pristala kako bi se zabavila, a sva njezina očekivanja da dobije jednu kompleksnu transformaciju su se ispunila već u prvoj epizodi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sutra se gledamo u TLZP-u, zadatak ni malo lagan, biti i Demi Lovato i Luis Fonsi. Za sad vam otkrivam samo Demi 😉 . Nedjelja, 20:15h, @novatv_ . Makeup: @marinamamic Hair: @ivagaurina Mask boss: Martina Novakovic Kostimi: one and only @eminakusan

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Ispričala je što je sve bilo potrebno da nastane maska s kojom je nastupala prošle nedjelje, a radi se o najzahtjevnijoj tranformaciji protekle epidoze.

Ne propustite drugu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, a sve o pripremama za show kao i najzabavnije trenutke pratite i na YouToubeu svakog dana u emisijama ''Backstage s Miom''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene