Nije ovo bilo lako!

Vatreno krštenje našeg voditelja: Pogledajte kako se pretvorio u rock-baku, ali i što mu je supruga rekla kad ga je vidjela!

Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 7 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 7 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 7 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 8 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 6 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 5 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 4 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 3 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 2 +0 Lana Klingor Mihić i Frano Ridjan - 1 Galerija

Frano Ridjan transfomirao se u Tinu Turner, a Lana Klingor Mihić u Cher pa su skupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" zapjevali pjesmu "Shame, Shame, Shame".

Voditelj Frano Ridjan se u 11. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pridružio Lani Klingor Mihić na pozornici kao gost iznenađenja u duetu i oduševio debitantskim nastupom.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Frano se transformirao u Tinu Turner, a Lana u Cher i skupa su izveli pjesmu "Shame, Shame, Shame". Voditelj se dobro snašao u novoj ulozi koja nije bila nimalo laka jer Tina nosi nadimak rock-bake zbog svojih zavidnih glazbenih sposobnosti. 

Frano je otkrio što mu je supruga rekla za transformaciju, kao i na što su se djeca naučila već vidjeti kod njega. 

Kako su izgledale pripreme za duet glazbenih diva i s kime je osim s Lanom zapjevao Ridjan, pogledajte u našem videu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene