Pjevačica Lana Jurčević ponovno je na Instagramu pokazala svoju svestranost, ali i čime bi se bavila ako pjevanje postane neisplativo.


Prekrasna pjevačica Lana Jurčević pohvalila se na Instagramu svojim obožavateljima, kojih ima 205 tisuća, objavom svoje fotografije, uz koju je napisala kako si je sama napravila frizuru, sama se našminkala te se sama fotografirala. Dodala je da u slučaju ako pjevačka karijera propadne, ovo joj je alternativa.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević pokazala lice bez šminke te najavila "gladovanje": Pet dana bit će samo na vodi Lana Jurčević (Foto: Instagram) Domaća pjevačica hrabro pozirala u haljini bez gaćica: "Savršenstvo si bez mane"

Naravno, ovo nije prvi put da je Lana pokazala ovakvu svestranost. Nedavno je objavila spot za pjesmu 'Tabu', koji je sama snimila i montirala. Uz to pobrinula se i za rasvjetu i kameru, ali i za vlastitu šminku i frizuru. S obzirom na to da je pokupila same pohvale na račun nove pjesme i spota, sumnjamo da će joj zatrebati ta alternativa.