Nakon što je prije šest mjeseci otišla u Keniju, Lana Jurčević trenutno je na južnoj polutci – dolje u Australiji!


Pjevačica Lana Jurčević trenutno uživa u Australiji, a svoje obožavatelje na društevnim mrežama redovito informira o novostima iz svojeg života.

Vezani članci Australija i Novi Zeland: Kao da nema koronavirusa - 6 Ovo nisu arhivske snimke: Na koncertu i utakmici na drugom kraju svijeta deseci tisuća ljudi. I to bez razmaka i maski Zmije (Foto: Screenshot/YouTube) Na trijemu ih dočekale zaigrane zmije, ali oni baš nisu bili raspoloženi za igranje

'Pozdrav iz Australije, iz Melbournea! Grad je predivan, a ljudi divni! Eto zašto volim ono čim se bavim. Vodi me na mjesta na koja možda nikad ne bih otišla i među ljude koje možda nikad ne bih upoznala...', poručila je Lana putem Facebooka.

>> Lana Jurčević: 'Postoji nešto što sam htjela zadržati za sebe...'

'Tu sam skroz zamijenila dan za noć. Prošlo 3 ujutro, a ja opet mjesečarimmmm...', požalila se Lana, no zato bez obzira na razliku u vremenu zgodna pjevačica uživala je s prijateljicama na konjičkim utrkama.

Lana je prije šest mjeseci bila u Keniji gdje je pomagala djeci u sirotištu 'Mali dom' fra Mire Babića, te nastavlja širiti poruku ljubavi i pomaganja.

Vjerojatnjo njezinom psiću najteže pada odvajanje, zato se njezin mops nije dao iz kofera kada se Lana i pakirala za put - video je objavila i na Instagramu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook