Ne želi negativnost

Lana Jurčević 'uzela' pjesmu Ivane Radovniković: "Možda me netko mogao i obavijestiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević objavila je singl "Kuda da krenem", koji je prije 12 godina otpjevala Ivana Radovniković. Autorica pjesme je Milana Vlaović, koja zadržava pravo raditi s pjesmom što želi pa ju je otpjevala Lana.

Lana Jurčević objavila je spot za singl "Kuda da krenem", kojim je odmah privukla pozornost publike, ali i kolegica. No, jednoj je singl posebno upao u oko! Ivana Radovniković oglasila se na svom Instagramu jer je pjesmu već sama otpjevala, i to prije 12 godina. Naime, singl je napisala Milana Vlaović te ga je ona ustupila Lani Jurčević. Poznato je i da su Milana i Lana dugogodišnje suradnice.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

"Ovih dana pitate me svašta vezano uz pjesmu 'Kuda da krenem' koju sam izvela 2005. godine kada sam imala 18 godina, na Splitskom festivalu i koja se nalazi na mom prvom albumu, jer ju je u novom ruhu sada 2017. odlučila otpjevati Lana Jurčević. Za taj plan nisam znala, ali ja nisam autor te pjesme već Milana Vlaović, tako da je svaka odluka oko glazbe i teksta pjesme potpuno u rukama autora. Oni su joj 12 godina kasnije odlučili udahnuti možda nešto novo i drugačije. Nadam se da su u tome i uspjeli", napisala je Ivana na svom Instagramu. Dodala je i da ju je netko o svemu mogao objavijestiti, kolegijalnosti radi. "To je to, uživajte u ljetu i ne zamarajte se glupostima. Pjevajte i plešitem, slušajte što god vam godi srcu. Ne pokušavajte izmamiti komentarima nešto negativno iz ovog jer ja sam trenutno samo mama na odmoru i to planiram biti još neko vrijeme", zaključila je Radovniković u svom obraćanju.

Nije ovaj slučaj ništa neobično. Svojedobno je hit "Neka te odvedu" napisao i otpjevao Alan Hržica, a potom ga je predao i Tonyju Cetinskom, koji je pjesmu otpjevao u svom stilu i aranžmanu.

 

A post shared by Ivana Radovnikovic (@ivana_radovnikovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene