I to ne samo nju!

Pogledajte kako je Lana Jurčević natjerala frajere da joj daju svoj broj, a pokazali su joj i nešto što ju je baš oduševilo!

Lana Jurčević nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Pjevačica Lana Jurčević gošća je najnovije epizode zabavnog serijala "Fakap".

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ajoj! Šuput otkrila što joj se to dogodilo pred tri tisuće ljudi: "Cijele? Cijele! Pred prijateljima, mamom i tatom u prvom redu"

Voditeljice Miju Kovačić i Idu Prester ugostila je u svojim odajama, a otkrile su i kako su prije snimanja imale "spa dan".

Lana im je ispričala neke od najvećih neugodnosti koje je uglavnom doživjela na svojim koncertima, a krenula je sa zanimljivom pričom koja se dogodila u vrijeme maškara.

"Mislim da je ovo jedan od vrhunaca", započela je, a zatim je prepričala kako je tekao proces odabira njezina kostima za koncert. "I nekako svi zaključe da je najbolje da budem napuhani penis", nastavila je Lana.

"Ja presretna, mislim se nikad mi neće biti lakše, ljepše, niti brige ni pameti, no organizatori nisu znali što ću bit", prisjetila se, a onda je, kako kaže, uslijedio debakl.

Još jedna neugodnost koju je doživjela na svojem koncertu dogodila joj se taman prije korone, a tada je zbog svoje zaboravnosti morala, kako je Ida zaključila, orobiti jednu konobaricu.

Zatim je uslijedio izazov u kojem je Lana na svojem Instagramu zatražila pratitelje da joj pošalju svoj broj telefona.

Jedan od brojeva koje je dobila je i nazvala, a javili su joj se frajeri koji su Lanu, ali i Idu te Miju oduševili onime što su im pokazali.

O čemu je točno riječ te još više toga, doznajte u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap" koji možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene