Lana Jurčević ljubomorno je skrivala svoj poseban trenutak, no sada je ponosno objavila sve...


'Postoji nešto sto vam nisam rekla i što sam htjela zadržati za sebe, ali znam da ćete i vi pomoći. Zato dijelim sa vama ovu priču, u nadi da ćemo svi zajedno pomoći sirotištu u Africi Mali dom, kojeg vodi naš fra Miro Babić. Prije 6 mjeseci provela sam mjesec dana u Keniji, u jednom malom selu, u Malom domu, sirotištu za djecu. Najljepših mjesec dana mog života. A oni su mi vratiti stostruko', priznala je pjevačica Lana Jurčević na svojem Facebook profilu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Mislio sam da ću ja promijeniti Afriku, ali to se ne događa, Afrika mijenja tebe...' Slika nije dostupna Priključite se afričkom putu dobrote fra Mire Babića

>> Lana Jurčević fotkala Piercea Brosnana u Beogradu

Osim toga objavila je i fotografije iz Afrike s dječicom iz doma. 'Bok svima! Ja sam Junice i živim u sirotištu Mali dom sa ostalom djecom, a ovo je moja blesava prijateljica Lana koja me zabavlja.  Ako možete, pomognite nam svojim donacijama da se i dalje možemo ovako smijati i igrati, a ne biti gladni, ostavljeni i sami... Busu (pusa)!', Lana je proslijedila poruku svoje nove prijateljice na Facebooku.

Bio je to poseban trenutak za mladu pjevačicu koja je nedavno i snimila novi spot koji tek čeka svoju premijeru. Možda ju je upravo Afrika inspirirala za neku novu pjesmu, do tada se aktivno uključila u misiju fra Mire Babića koji vodi Mali Dom. Njezina poruka je jasna - važno je pomagati! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook