Lana Jurčević objavila je videomontažu koja joj je, kaže, popravila dan. Mi smo sigurni da će ga popraviti i vama.

Galerija


Beyonce obožava Brenu. Barem ako je suditi po Lani Jurčević koja je još jednom dokazala da ima sjajan smisao za humor. Vrckava pjevačica na svom Instagramu objavila je snimku koja joj je popravila dan, a mi smo sigurni da će ga popraviti i vama. Uz pomoć prijatelja Lana je na Beyoncein spot "Single Ladies" montirala zvuk Breninog hit "Čačak", a rezultat je u najmanju ruku urnebesan.

Vezani članci Zsa Zsa (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Ludo zaljubljena pjevačica izmjenjivala nježnosti s  bratom blizancem dečka Lane Jurčević Stefan Živojinović (Foto: Instagram) 19 godina od otmice koja je šokirala regiju: "Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo"

"Ovo me danas diglo iz mrtvih! Malo smo montirali verziju kako mi mislimo da bi ovo trebalo izgledati i zvučati", napisala je Lana uz isječak koji je dosad pogledalo gotovo 40.000 ljudi.

"Ovo je sve. Oplakao sam!" poručio joj je jedan obožavatelj, a svoje oduševljenje nisu skrivali ni ostali Lanini pratitelji. Hoće li jednako reagirati Beyonce i Brena? Još ne znamo, ali uskoro možda saznamo s obzirom na to da je Lana u svojoj objavi označila i jednu i drugu.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on