mnogi je podržali

Lana Jurčević objavila fotku "iz prošlog života" i dala fanovima misliti: "Nama upravljaju nevidljive stvari i drže nas u šaci"

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju iz vremena prije pandemije te napisala zanimljiv status.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se prisjetila vremena prije pandemije.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Objavila je staru fotografiju iz studija uz koju je napisala poduži status u kojem je iznijela svoja zanimljiva razmišljanja o koronavirusu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Slika iz prošlog života. Evo, ja ne vjerujem što se dogodilo ove godine. Gdje je nestala i proletjela. Ali sam shvatila neke stvari: nama upravljaju nevidljive stvari i drže nas u šaci. Ajde razmislite... Zrak, voda, ljubav. I virus. Sve nevidljivo. Zanimljivo: ništa opipljivo i oku vidljivo. Neuhvatljivo i relativno. Ne možeš ih uhvatiti ni za glavu ni za rep", napisala je pjevačica te je dobila golemu podršku svojih pratitelja na društvenoj mreži.

"Bravo, sve si rekla!", pisali su joj ispod objave, uz emotikone za aplauz i neizbježne komplimente na račun njezina izgleda. "Blago tebi! Ja sam bio svizac u svom prošlom životu", našalio se jedan pratitelj u komentaru ispod fotografije. 

Lana se i nedavno na Instagramu osvrnula na ovu godinu te je svojom objavom u kojoj je naglasila jedinu normalnu stvar koja se dogodila 2020. nasmijala pratitelje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene