Lana Jurčević je snimkom i fotografijom na Instagramu pokazala kako njezina baka i dalje izgleda kao curica.

Galerija


Baka pjevačice Lane Jurčević prošlog vikenda slavila je 90. rođendan.

Vezani članci Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Ipak, Lana je snimkom i fotografijom na Instagramu pokazala kako njezina voljena baka i dalje izgleda kao curica, ali i da je i dalje razigrana.

"Curici bakici je danas 90-i ročkas. Imamo isti friz!!", napisala je Lana pored fotografije na kojoj obje nose kečke s pletenicama. Ipak, ono što je najviše oduševilo tisuće njezinih obožavatelja na Instagramu jest snimka na kojoj baka pjeva.

Nakon nje, bit će vam jasnije od koga je zanosna brineta naslijedila glazbeni talent. Baka je fantastično otpjevala "onu pjesmu na španjolskom" te je dobila pregršt komplimenata u komentarima.

"Lavica", "Kraljica", Bakutaner je", "Ajme, super ti je baka", samo su neki od komentara koje smo pročitali.

Mnogi su komentirali i kako će Lana izgledati kao zaigrana baka kada ostari. "Kad ti pobijeli kosa i dobiješ bore, bit ćeš ista bakica", poručili su joj. 

Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje