"So Messed Up" prvi je međunarodni singl kojim je La Lana, hrvatskoj publici poznata kao Lana Jurčević spremna osvojiti svijet.

Galerija


Lana Jurčević danas je objavila svoj prvi singl na engleskom s kojim se sprema pokoriti svjetske glazbene ljestvice, nakon što je domaće osvojila već davno.

Vezani članci Severina Severina najavila predivno iznenađenje za sve svoje obožavatelje s dirljivom posvetom: "Niste ostavljeni. Niste sami. Ovo je za vas" Lana Jurčević Emotivan status Lane Jurčević: Pjevačica se osvrnula na trenutačnu situaciju u svijetu i Hrvatskoj

"So Messed Up" prvi je međunarodni singl kojim je La Lana, hrvatskoj publici poznata kao vrlo uspješna glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević, čiji prvi YouTube kanal ima više od 100 milijuna pregleda, spremna otvoriti novo poglavlje u svojoj karijeri i osvojiti svijet.

"Wow – ova pjesmaaaa, to sam ja. Prava ja. Vjerojatno je to stvar svake djevojke i žene: mijenjamo raspoloženje, jedan dan nam se nešto sviđa, drugi dan ne. Ponekad vodimo svoje unutrašnje bitke. 'So Messed Up' ne govori nužno o odnosu s drugima, već o ovome što govorim, ali na tako zabavan i duhovit način! Jedva sam dočekala da poslušate moj novi singl!" otkriva La Lana.

Vijest o novom singlu i videospotu stigla je nedugo nakon što je otkriveno da je Lana Jurčević prije 15 mjeseci potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Warner Music koja zastupa imena kao što su Ed Sheeran, Dua Lipa, David Guetta, Ava Max, Rita Ora, Coldplay i Madonna.

A nakon izlaska spota koji je dosad pregledalo nešto više od 25 tisuća ljudi, zaredali su se i razni komentari ispod njega te na društvenim mrežama koje jednom riječju možemo opisati kao "podijeljene".

"Pjesma je extra, spot prezanimljiv ... ali falit će mi Lanine pjesme na hrvatskom i ta njezina emocija i glas od kojeg se naježiš. Sretno Lana", "Svaka čast Lana samo naprijed! Pjesma je odlična", "Svjetska, a naša", "Napadamo svjetsku scenu", "Kako zvuči svjetski ovo, bravo Lana", "Novi hit u svijetu", samo su neki od pozitivnih komentara koji su se mogli dosad pročitati.

No, gdje ima pohvala, ima i hejtera. "Daleko od toga da je pjesma loša. Refren i ritam su dobri. Sveukupni dojam: zvuči k'o svaka druga pjesma danas, teško da će se probit visoko kada je slična mnogima. Imas mogućnost miksanja hrvatskih tradicionalnih zvukova s modernima poput ovog, to bi bilo zanimljivo", "Pjesma zvuči generično, ništa posebno, sve već viđeno. Više sreće s drugom pjesmom", "Ritam na početku me podsjeća na 'Sorry' od Biebera, ali sve u svemu cool", "Ne osjećam baš pjesmu, ali osjećam da je netko pokrao Dua Lipu"...

Bilo je i onih koji su koementirali kako je pjesma odlična, no da je spot mogao biti bolji... 

Fotka iz prošlosti Ive Jerković otkrila kako su nekad izgledali Marko Grubnić i Neven Ciganović