Lana Jurčević podijelila je snimke iz skladište svoje kozmetičke tvrtke i otkrila da se dogodila poplava jer je pukla cijev u susjednoj hali.

Galerija


Lana Jurčević otkrila je u kakvim se problemima našla i podijelila je na Instagram storyjima snimke iz skladišta svoje kozmetičke tvrtke. 

Vezani članci Lana Jurčević i prijateljice Lana Jurčević se prisjetila nekih prošlih dana, pa vrućom fotkom s prijateljicama podigla temperaturu, ali i otkrila neke slatke želje Lana Jurčević Pogledajte kako je Lana Jurčević natjerala frajere da joj daju svoj broj, a pokazali su joj i nešto što ju je baš oduševilo!

Naime, došlo je do poplave u prostoru i stradao je dio njezinih proizvoda. "Pukla je cijev u susjednoj hali i sve je otišlo u našu. Plus, 3000 je temperatura", napisala je Lana uz fotografiju uništenih kutija

"300 kutija sam digla, sve raspadnute, jednu po jednu skupljala kao puzzle po podu. Sve se cijedi s nas. Eto, smršavila sam deset kila od muke. Što će mi more kad imam svoj izvor i slapove. Idemo se kupati", dodala je pjevačica i situaciju okrenula na šalu. 

Zahvalila se i svima koji su joj ponudili pomoć. "Hvala svima koji se nude da dođu pomoći. Preslatki ste i predragi! Evo, kao da jeste.. Stvarno! Totalni je #girlpower u hali i rješavamo sve! Sad ćemo mi to, bam, bam, bam", istaknula je Lana.

Inače, pjevačica je nedavno oduševila svojim izgledom na crvenom tepihu u Muzeju za umjetnost i obrt. Svi su se okretali za njom dok je blistala u žutoj haljini dubokog izreza koja je istaknula sve njezine obline, a jedva joj je obuzdala bujno poprsje. Uski kroj istaknuo je Laninu zavidnu liniju dok je ona spremno pozirala fotografima.

Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice