Sve je ovo velika lekcija!

Emotivan status Lane Jurčević: Pjevačica se osvrnula na trenutačnu situaciju u svijetu i Hrvatskoj

Lana Jurčević Lana Jurčević PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević Galerija

Pjevačica Lana Jurčević komentirala je cijelu situaciju s koronavirusom kao što je to učinio i velik broj njezinih kolega.

Mnogi poznati ovih dana dijele svoje mišljenje o koronavirusu, a to je odlučila učiniti i pjevačica Lana Jurčević (35). 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Lana je na Instagramu podijelila video talijanskog svirača koji svira na balkonu i savjetovala fanovima da zadrže pozitivan stav. "Ja stvarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega što se događa. Svatko će za sebe izvući nešto i shvatiti nešto i nadam se, primijeniti u svom životu u budućnosti. Nešto što je iznad materijalnog, statusnog, površnog. Iako te sve stvari znamo u teoriji, ali kad osjetiš na koži, drugačije je", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keeping the positive spirit. 🙏🏻 Ja stvaaarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega sto se dogada. Svatko ce za sebe izvuci nesto i shvatiti nesto i nadam se, primijeniti u svom zivotu u buducnosti. Nesto sto je iznad materijalnog, statusnog, povrsnog. Iako te sve stvari znamo u teoriji, ali kad osjetis na kozi, drugacije je. Shvatis koliko se u sekundi sve moze promijeniti, kako smo krhki i nemocni kad nemamo kontrolu, kako je zivot dragocjen i kako je najljepse od svega pomoci, pa makar to znacilo i biti zatvoren u kuci i pridrzavati se svega sto nam kazu, a kamoli nesto drugo. Nekima djeluje prenapuhano sve, a neki se pripremaju kao da je apokalipsa. Tko zna sto nas ceka, ali svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se vec ne bojimo sami za sebe. Budite mi dobro i uskoro cemo mi ovaj virus u dupe opaliti kroz disciplinu i dobru vjeru💪🏼 Podrska za sve one koji rade 24/7 da bi drugima omogucili sto vecu sigurnost, ali i oporavili one kojima to treba. ❤️ Love ya.

A post shared by La Lana (@lalana) on

Dodala je kako u ovakvim situacijama shvatiš koliko se u sekundi sve može promijeniti, kako smo krhki i nemoćni kad nemamo kontrolu, kako je život dragocjen i kako je najljepše od svega pomoći, iako to možda  znači i biti zatvoren u kući i pridržavati se svega što nam kažu. 

"Nekima djeluje prenapuhano sve, a neki se pripremaju kao da je apokalipsa. Tko zna što nas čeka, ali svatko od nas ima nekoga za koga se boji, ako se već ne bojimo sami za sebe. Budite mi dobro i uskoro ćemo mi ovaj virus u dupe opaliti kroz disciplinu i dobru vjeru. Podrška za sve one koji rade 24/7 da bi drugima omogućili što veću sigurnost, ali i oporavili one kojima to treba", napisala je je Lana. 

Pjevačicu su mnogi fanovi podržali. "Žalosno kad pogledaš da u ovim trenucima ti tek padne na pamet da svojim bliskim češće kažeš da ih voliš", "Nešto najrealnije najljepše što se moglo pročitati, vidjeti, čuti ovih dana","Odličan tekst", komentirali su njezini obožavatelji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene