Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotku u bikiniju, a pratiteljima je otkrila i da uživa u Opatiji.

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević se na Instagramu pohvalila da odmara u Opatiji, a na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja pokazala je ležerno izdanje u bikiniju.

Vezani članci Lana Jurčević Lana se u izlazak uputila u prozirnoj kombinaciji pa pokazala gaćice, nema tko se za njom nije okrenuo Lana Jurčević i prijateljice Lana Jurčević se prisjetila nekih prošlih dana, pa vrućom fotkom s prijateljicama podigla temperaturu, ali i otkrila neke slatke želje

"Kolikoooo mi je ovo trebalo. Napokon sam spavala dobro, a ne da mi srce roka 150x u minuti kad legnem u krevet. Jedna lijepa ženska pričica se odvija ovdje... Uskoro vam pokažem sve. Nevjerojatno koliko puta sam bila u Opatiji, a nikad ju nisam gledala ovako kao sada, s toliko divljenja. Čovjeku nekad treba vremena da stvari vidi jasnije i bolje... Ovo je samo jedan od milijun primjera", napisala je pjevačica u oipisu fotografije.

"Bombončić", "Lana divoto", "Lijepa", "Savršeno", samo su neki od komentara koje su joj pratitelji ostavili ispod fotografije.

Lana Jurčević često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. 36-godišnja pjevačica nedavno je ispričala i kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

Preminuo mladi glumac, shrvana sestra, djevojka i brojne zvijezde opraštaju se od njega: "Izgubila sam drugu polovicu srca"