komplimenti pljušte

Lana Jurčević ležerno pozirala u bikiniju i bacila brojne obožavatelje u trans: "Uskoro vam pokažem sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotku u bikiniju, a pratiteljima je otkrila i da uživa u Opatiji.

Pjevačica Lana Jurčević se na Instagramu pohvalila da odmara u Opatiji, a na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja pokazala je ležerno izdanje u bikiniju.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

"Kolikoooo mi je ovo trebalo. Napokon sam spavala dobro, a ne da mi srce roka 150x u minuti kad legnem u krevet. Jedna lijepa ženska pričica se odvija ovdje... Uskoro vam pokažem sve. Nevjerojatno koliko puta sam bila u Opatiji, a nikad ju nisam gledala ovako kao sada, s toliko divljenja. Čovjeku nekad treba vremena da stvari vidi jasnije i bolje... Ovo je samo jedan od milijun primjera", napisala je pjevačica u oipisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Bombončić", "Lana divoto", "Lijepa", "Savršeno", samo su neki od komentara koje su joj pratitelji ostavili ispod fotografije.

Lana Jurčević često na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ističe svoj besprijekorni stil, a njezini pratitelji vjerno je prate u stopu. 36-godišnja pjevačica nedavno je ispričala i kako se nosi s ružnim komentarima na društvenim mrežama i hejterima, a savjetovala je svima da naprave nešto lijepo za njih te da će ostati u čudu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Vladimir Posavec: Predstava o Tesli - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Celebrity Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene