svemu se još uči

Lana Jurčević priznala što za nju znači strah: "Neki moji snovi iz djetinjstva su izgubili na značaju..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević na Instagramu je otkrila što ju je naučila 2020. godina te kako se nosi sa strahom.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se osvrnulana na posljednje dane i tragedije koje su pogodile Hrvatsku te je objasnila što za nju znači strah.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

"Kung fu protiv strahova! Strah je dobar samo da te podsjeti kako si pred nekim stvarima malen. Pred prirodom i višim silama... Koliko mrzim 2020-u, toliko je i volim. Koji apsurd. Mrzim je iz istih razloga kao i vi, a volim jer smo ušli puno dublje u sebe, natjerala nas je da važemo i procjenjujemo sve puno drugačije", napisala je pjevačica te dodaje:

"Moji prioriteti, želje i ‘fix ideje’ su se totalno promijenile. Iako sam cijeli život bila sklona analiziranju, proučavanju... rekla bi da sam uvijek radila na sebi u tom smislu, ali ovom brzinom - nikad. Neki moji snovi iz djetinjstva su izgubili na značaju i nije to tako loše kako zvuči. Ja sam dobro s tim. Nitko nije duhovno rastao u idealnim uvjetima. Na sreću ili žalost, bol je ono što nas uči, mijenja, prilagođava, daje priliku da budemo i bolji ljudi, ali i da se bolje nosimo sa svime. Nemamo kontrolu nad toliko toga, ali imamo nad tim kako ćemo se nositi s onime što nas ‘pogodi’. Kod nas je treslo i jutros i nije lako se naviknuti, priznajem. I još se učim... Svaki put te podsjeti koliko si malen ispod zvijezda... Ali moramo doslovno vježbati pozitivu i ne klonut duhom. Volim vas. Što su VAS naučili korona i potresi? Koje lekcije?", pitala je Lana svoje pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Mnogi su joj u komentarima pružili podršku, ali su i pisali što su njih naučile tragedije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) +0 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene