Lana Jurčević najavila životnu prekretnicu pa obrisala sve fotografije na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Nakon što je objavila zagonetan status na Instagramu i napisala da se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici, Lana Jurčević odlučila je obrisati Instagram, te je time šokirala tisuće obožavatelja koji su je pratili na toj najpopularnijoj društvenoj mreži.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević u izazovnoj haljini naglasila dekolte i noge, izgled su joj odmah komentirale Nina Badrić i Žanamari Moć šminke (Foto: Instagram) Obična šminka ili crna magija? Potpuno su neprepoznatljive nakon posjeta vizažistu

Njezin profil tako sada stoji prazan, bez jedne objavljene fotografije, a svoje razloge nije otkrila nikome.

35-godišnja Lana u posljednje vrijeme nije bila aktivna u pjevanju pa su mnogi posumnjali da se zapravo oprašta od svijeta glazbe.

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT-u u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... Ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula", napisala je Lana u podužem posljednjem statusu koji je bila objavila prije samo dva dana, na što je dobila brojne poruke podrške i ohrabrenja.

Je li uistinu došao kraj njezine karijere ili je možda nešto drugo u pitanju, saznat ćemo vrlo uskoro.

Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela