Lana Jurčević je na Instagramu objavila seksi fotografiju s prijateljicama nastalu prije nekoliko godina kada su se zabavljale obilazeći našu obalu brodom

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević vratila na svom se profilu na Instagramu malo u prošlost pa je objavila seksi fotografiju s prijateljicama s kojima se dobro provodila prije nekoliko godina.

Vezani članci Lana Jurčević Lana se u izlazak uputila u prozirnoj kombinaciji pa pokazala gaćice, nema tko se za njom nije okrenuo Lana Jurčević Lana Jurčević ležerno pozirala u bikiniju i bacila brojne obožavatelje u trans: "Uskoro vam pokažem sve"

"Još jedno ludo ljeto može počeeeeti. Doduše s prisjećanjem. Neke su u međuvremenu postale i mame. A neke će nadam se i to postati jednog dana. Baš mi je lijepo vidjeti nas na okupu", napisala je Lana uz fotografiju na kojoj s prijateljicama pozira u bikinijima na brodu.

"Komadi", "Wooow, lijepo", "Seksi ekipa", "Ljepota prirode", "Frendica u crnom badiću me na Dua Lipu podsjetila", "Lana, ti si najljepša od svih", "Baš ste zmajice", "Koja tijela", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Lana se nedavno našla u središtu pažnje zahvaljujući žutoj haljini u kojoj se pojavila na jednom događanju u Zagrebu i hrabrog dekoltea kojeg je ponosno prošetala i zbog kojeg su se svi za njom okretali.

Žarila je i palila modnom scenom, ali danas živi drugačije i ne mari previše za to kako izgleda, pa ni za mali višak kilograma koje voli isticati

Nedavno je sve šokirao zastrašujućim izgledom, a sada razgolićen trčkara ulicama i osvaja skroz drugačijim izdanjem