Lana Jurčević na Instagramu je objavila seksepilnu fotografiju i pokazala vitke noge u kratkoj haljini.

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević, poznata i pod umjetničkim imenom La Lana, odlučila je počastiti svoje obožavatelje jednim seksepilnim izdanjem kako bi im zahvalila na svim godinama tijekom kojih prate njezin rad i karijeru.

Vezani članci Viktorija i Dino Rađa Godišnjice, strastveni poljupci i vjenčanja slavnih: Prisjetite se najromantičnijih trenutaka ovog ljeta! Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

"Volim vas sve. Hvala vam što ste tu, tolike godine. Danas baš osjećam zahvalnost i sreću zbog toga", napisala je Lana pozirajući u minijaturnoj svilenoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge dok je sjedila na kuhinjskom elementu.

"Ljepotica naše estrade", "Prelijepa si", "Lana zvana vatra", "Najbolja noga estrade", "Top!!! Nestvarno dobra", "Uvijek ćemo i biti jer si divna osoba prije svega pa onda savršena pjevačica", "Lanči, ženim te", "Super si kao i uvijek", "Najbolja pjevačica, najjednostavnija osoba na estradi, ja slušam tvoju mjuzu od svoje devete godine i nikada neću prestati", "Jako zgodno i ženstveno", poručili su joj između ostalog vjerni obožavatelji.

Lana je ovih dana proslavila 36. rođendan, a nedavno je pozornost privukla kada je na Instagramu podijelila obiteljsku uspomenu s preminulim glumcem Seanom Conneryjem.

Od isklesanog DiCaprijeva torza malo je ostalo, a umalo je ''izgubio'' i kupaće, pa su fotografi snimili i više nego što su očekivali