Tko bi joj odolio?

Lana Jurčević u seksi kućnom izdanju pokazala noge u mini haljini, a pala je i bračna ponuda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević na Instagramu je objavila seksepilnu fotografiju i pokazala vitke noge u kratkoj haljini.

Pjevačica Lana Jurčević, poznata i pod umjetničkim imenom La Lana, odlučila je počastiti svoje obožavatelje jednim seksepilnim izdanjem kako bi im zahvalila na svim godinama tijekom kojih prate njezin rad i karijeru.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

"Volim vas sve. Hvala vam što ste tu, tolike godine. Danas baš osjećam zahvalnost i sreću zbog toga", napisala je Lana pozirajući u minijaturnoj svilenoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge dok je sjedila na kuhinjskom elementu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on

"Ljepotica naše estrade", "Prelijepa si", "Lana zvana vatra", "Najbolja noga estrade", "Top!!! Nestvarno dobra", "Uvijek ćemo i biti jer si divna osoba prije svega pa onda savršena pjevačica", "Lanči, ženim te", "Super si kao i uvijek", "Najbolja pjevačica, najjednostavnija osoba na estradi, ja slušam tvoju mjuzu od svoje devete godine i nikada neću prestati", "Jako zgodno i ženstveno", poručili su joj između ostalog vjerni obožavatelji.

Lana je ovih dana proslavila 36. rođendan, a nedavno je pozornost privukla kada je na Instagramu podijelila obiteljsku uspomenu s preminulim glumcem Seanom Conneryjem.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Celebrity Od isklesanog DiCaprijeva torza malo je ostalo, a umalo je ''izgubio'' i kupaće, pa su fotografi snimili i više nego što su očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene