Prije 25 godina

Lana Jurčević podijelila obiteljsku uspomenu sa Seanom Conneryjem: "Nikad više nitko kao on"

Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 5 Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 5 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 5 Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju Seana Conneryja i svoje majke Esme Karaselimović.

Smrt legendarnog glumca Seana Conneryja rastužila je brojne njegove fanove diljem svijeta, između ostalih i našu pjevačicu Lanu Jurčević koja je na svom Instagramu podijelila uspomenu svoje obitelji na njega.

Naime, Lana je objavila fotografiju na kojoj njezina majka Esma Karaselimović pozira sa Seanom, a koja je snimljena u Francuskoj.

"Moja mama, (moj tata), Sean Connery i njegova žena prije jedno 25 godina. U Francuskoj. Nikad više NITKO, NITKO kao On. Bar imam ovu uspomenu. One and only S.C. 🙏🏼 RIP", napisala je Lana uz fotografiju koju možete pogledati ovdje.

Sean Connery preminuo je u subotu u 91. godini života u snu, u svom domu na Bahamima, a njegova je smrt rastužila filmski svijet, njegove kolege i tisuće obožavatelja diljem svijeta koji su se također oprostili s njim putem društvenim mreža.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić u showu \ Mario Valentić u showu \ Mario Valentić u showu \ +0 Mario Valentić u showu \ Celebrity Mišo Kovač dobio dvojnika, teško je pogoditi koji je pravi! Pogledajte ovu senzaciju za pamćenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene