hm...

Lana Jurčević objavila svoje fotke iz 2017. godine pa upitala: ''Jesam li vam slađa tada mršava ili sada?''

Lana Jurčević Lana Jurčević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 6 +0 Lana Jurčević - 2 Galerija

Lana Jurčević na Instagramu se prisjetila snimanja spota za pjesmu "Duplo slađe" iz 2017. godine, pa je zbunila pratitelje pitanjem koje je postavila uz fotografije.

Pjevačica Lana Jurčević (37) na Instagramu se prisjetila prošlosti.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Objavila je niz fotografija sa snimanja spota za svoju pjesmu "Duplo slađe" iz 2017. godine, a uz nju je svojim pratiteljima postavila pitanje koje ih je zbunilo.

"Evo još jedan throwback s mršavom Lanom na snimanju spota 'Duplo Slađe' 2017. Koja vam je draža, stara ili nova? Vjerujte, ova nova je bolja u glavi 100 puta. A fizički - o ukusima se može raspravljati, tako da slobodno... Onda... 'Duplo slađa' sam bila onda ili sada?" napisala je Lana i potaknula lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Pa ista si sestro, slatka", među prvima je komentirala voditeljica Ivana Mišerić s kojom su se složili i drugi Lanini pratitelji.

"Par kilograma gore ili dole, koga briga. Lijepa i onda i sada", "Bitno je kakva si osoba, a ne kako izgledaš. A kad smo već kod izgleda, izgledaš odlično, svega imaš", "Tko je lijep, lijep je, bio mršav ili deblji, kile se brzo skinu, a kad si ružan nitko ti ne može pomoći", "Uvijek si lijepa", još su neki od brojnih komentara koje je dobila ispod fotki, a i svi ostali su u sličnom stilu.

Inače, Lana je na sceni još od davne 2003. godine, no svoj privatni život uspješno krije od javnosti, ali poznato je i da je već više od četiri godine u sretnoj vezi s Filipom Kratofilom koji ne voli medijsku pozornost, pa ga rijetko pokazuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene