Lana Jurčević objavila je zagonetan status na Instagramu te napisala da se nalazi na najvećoj životnoj prekretnici.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni, 35-godišnja Lana Jurčević iznenadila je svoje obožavatelje, ali i zabrinula svojom najnovijom objavom na Instagramu, u kojoj je između ostalog napisala da se nalazi na životnoj prekretnici.

Vezani članci Lana Jurčević Domaće zvijezde otkrivaju kako se nose s govorom mržnje na društvenim mrežama: ''Mislim da sam blokirala oko pet tisuća ljudi!'' Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević komentirala užasne riječi popularnog youtubera iz regije: "Majko mila, s koliko sam se luđaka susrela"

S obzirom na to da u posljednje vrijeme nije toliko aktivna u pjevačkom poslu, neki su zaključili da se Lana više neće baviti glazbom i da to je u neku ruku njezin oproštaj.

"15 godina nisam stala, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT-u u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da 'maloj Lani' mogu dati jedan zasluženi 'high five'. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... Ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da ćete i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula", napisala je Lana u podužem statusu.

Upravo je podrška ono što je dobila u brojnim komentarima koje su joj napisali prijatelji i obožavatelji.

"Sve što tebe čini mirnom i radosnom, to je jedini pravi odabir", "Uvijek uz tebe", "Slušaj i dalje sebe i svoje srce", "Naravno, ali nemoj odustati od pjevanja, predivna si", "Ti jedina znaš što želiš i što je najbolje za tebe", "Legendarna si i posebna", "Volim te zauvijek", samo su neke od poruka koje je dobila.

Nekad punašnog glumca danas je teško prepoznati: Izgubio je više od 80 kg i šokirao transformacijom!