Vratila se iz Dohe

Ljepotica otkrila: 'Odradila bih trening s Duvnjakom kad je tako dobar'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević vratila s rukometnog prvenstva puna pozitivnih dojmova.

'Bila je to jedna od ljepših stvari koja mi se dogodila u karijeri. Kad sam se vratila pala sam u laganu depresiju jer tamo je sad dvadesetak stupnjeva. Bilo je lijepo tih pet dana živjeti u oblacima', rekla je Lana Jurčević nakon povratka iz Katara, u kojem je nastupala na otvorenju Svjetskog rukometnog prvenstva.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Muškarcima u Kataru Europljanke su egzotika - baš kao i naša pjevačica

Dojmove je ispričala na Narodnom radiju gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.
'Nije bilo treme, već veliki adrenalin. Nisam se uspjela družiti s našim rukometašima, no kad sam nastupala čula sam da netko viče moje ime. Okrenula sam se i na tribinama vidjela naše dečke. Mahnula sam im, a kad sam držala zastavu okrenula sam se prema njima', prepričala je Lana koja je dala i par rukometnih ocjena.'Neću reći koji mi je najzgodniji, već da su svi zdravi, mladi i lijepi.

U najbojim sam odnosima s Lackovićem, ali bih trening odradila s Duvnjakom, kad je toliko dobar. Naš je izbornik Goluža taktičan, smiren i motivirajući, a mislim da bi i njemu od svih kauboja najbolje stajalo kaubojsko odijelo', rekla je Lana koja prognozira da ćemo u finalu igrati s Nijemcima.

Lana trenutno priprema novi singl, a Valentinovo će provesti radno, na koncertu u Ljubljani. 'Više ništa ne radimo na pola. Sada idemo na sve ili ništa', rekla je pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene