Lana Jurčević na Insatgramu je objavila video u kojem pari lice na skuhane špagete.

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević (36) često privlači pažnju na Instagramu svojim atraktivnim fotografijama.

Vezani članci Sonja Kovač Poznati Hrvati uznemireni zbog potresa, nude i pomoć: "Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju" Lana Jurčević Lana Jurčević usred snimanja istrčala iz stana, na Instagramu je objavila zastrašujući video potresa

No zadnjih dana to joj polazi za rukom i pomalo drugačijim objavama nego inače. Posljednja od njih je video u kojem je podijelila neobičan savjet za ljepotu koji uključuje špagete.

"Jesam ja jedina koja pari lice na skuhane špagete?? Lice treba vlagu da bi ostalo mlado", napisala je pjevačica preko snimke u kojoj je demonstrirala svoj trik, a video je nazvala: "Savjeti za mame i domaćice koje nemaju vremena za pravi skincare".

Lana u videu ne nosi šminku, što nije promaknulo njezinim pratiteljima koji su pohvalili njezin mladolik izgled i zaključili da trik očigledno pali.

"Lijepa i bez šminke. Špageti djeluju", napisala joj je kolegica Žanamari Perčić.

"Pa izgledaš k'o da imaš 19 godina", "Baš mi je drago vidjeti vas u ovako normalnom izdanju", "Prejaka", pisali su joj drugi, a neki su podijelili i svoje slične savjete za ljepotu koji uključuju paru od pegle, tuša i perilice za suđe.

Video je u 12 sati skupio i preko četiri tisuće lajkova.

Što god objavi, Lana izazove lavinu reakcija, što je proteklog tjedna već pokazala dvaput.

Prvo je početkom tjedna nasmijala pratitelje statusom u kojem je istaknulajedinu normalnu stvar u 2020. godini, a zatim je uz fotku iz "prošlog života" iznijela svoju zanimljivu teoriju o koronavirusu kojom je također potaknula brojne komentare na društvenoj mreži.

Nina Badrić prošetala se Zagrebom samo u sakou i visokim čizmama, fotografija je izazvala lavinu reakcija!