malo se zezala

Lana Jurčević videom u kojem prostači posebno nasmijala žene, no bilo je i onih kojima je nešto zasmetalo

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević na svojem je Instagramu objavila smiješni video o Valentinovu s kojim su se poistovjetile mnoge njezine pratiteljice.

Pjevačica Lana Jurčević (36) u posljednje vrijeme često na svojem Instagramu dijeli smiješne videe koje objavljuje i na TikToku.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Zadnji takav video koji je podijelila naslovila je "Kad mi fula poklon za Valentinovo", a njime je posebno nasmijala žene koje je prate na društvenoj mreži.

"Može da mi se sagne i da mi ga popuši. Eto tako" kaže Lana u videu u kojem puši cigaretu. Nije trebalo dugo da netko od njezinih pratitelja prepozna da glas koji je posudila za snimku pripada jednoj od natjecateljica srpskog realityja "Zadruga", zbog čega su neki zaključili i da pjevačica to redovito gleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Žene, kužimo se?" pitala je u opisu objave za koju je dobila više od 7 i pol tisuća lajkova i time potaknula lavinu komentara.

"Koja si ti kraljica!", "Uživam te gledati, vrlo si duhovita osoba", "Nasmijala si me do suza", pisali su joj u komentarima, a mnogi su zaključili i da bi pjevačica bila sjajna glumica.

Javila se i nekolicina onih koji su joj zamjerili prostačenje i cigarete, a pjevačici je posebno zasmetao komentar jednog pratitelja, kojem nije ostala dužna.

"Joj, Lana, prihvati se ozbiljnog posla. Od TikToka i kremica se ne živi", poručio joj je pratitelj, na što mu je Lana odrješiti odgovorila: "Ti ne odustaješ od tlačenja ljudi već 20 godina... a od čega ti živiš? Evo, ja bih htjela da ti nama svima budeš life coach, motivational speaker i life guru. Da mi svi nešto pametno naučimo od tebe. Ja o tebi znam samo da znaš visiti na tuđim profilima i s**ti non-stop. Nisi me još ni s čim drugim zadivio, a imao si ohoho vremena. Potrudi se malo više."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene