Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi prozirnu haljinu, a pratiteljice su se usredotočile na njezine štikle.

Galerija


Pjevačica Lana Jurčević (36) na Instagramu je objavila zavodljivu fotografiju kojom je izazvala veliko oduševljenje svojih pratitelja.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević priznala što za nju znači strah: "Neki moji snovi iz djetinjstva su izgubili na značaju..." Lana Jurčević Lana Jurčević usred snimanja istrčala iz stana, na Instagramu je objavila zastrašujući video potresa

Pozirala je u prozirnoj mini haljini posutoj šljokicama s visokim prorezom na boku koja je otkrila njezine virke noge, no u fokusu se ipak našao jedan drugi detalj koji primjećuju samo žene.

"Zgodna kao i uvijek, ali cipele!", "Gdje si kupila štikle?", "Svaka ti čast ako možeš hodati u tim štiklama", pisale su joj pratiteljice koje su samo zanimale njezine sandale s jako visokim potpeticama. Jednoj je pratiteljici zasmetalo i što se vide naramenice od grudnjaka, dok je ostatak njezina stajlinga pohvalila.

Naravno, uz komentare o štiklama Lana je dobila i brojne komplimente na račun svojeg izgleda na fotografiji, a pratitelji su je i u svega nekoliko sati od objave obasuli s više od 13 tisuća lajkova.

Slavnu mamu brine njezina veza s 18 godina starijim srcolomcem, a svi komentiraju dobre gene koje je naslijedila od nje!