tipično ženski

Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi prozirnu haljinu, a pratiteljice su se usredotočile na njezine štikle.

Pjevačica Lana Jurčević (36) na Instagramu je objavila zavodljivu fotografiju kojom je izazvala veliko oduševljenje svojih pratitelja.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Pozirala je u prozirnoj mini haljini posutoj šljokicama s visokim prorezom na boku koja je otkrila njezine virke noge, no u fokusu se ipak našao jedan drugi detalj koji primjećuju samo žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Zgodna kao i uvijek, ali cipele!", "Gdje si kupila štikle?", "Svaka ti čast ako možeš hodati u tim štiklama", pisale su joj pratiteljice koje su samo zanimale njezine sandale s jako visokim potpeticama. Jednoj je pratiteljici zasmetalo i što se vide naramenice od grudnjaka, dok je ostatak njezina stajlinga pohvalila.

Naravno, uz komentare o štiklama Lana je dobila i brojne komplimente na račun svojeg izgleda na fotografiji, a pratitelji su je i u svega nekoliko sati od objave obasuli s više od 13 tisuća lajkova. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Slavnu mamu brine njezina veza s 18 godina starijim srcolomcem, a svi komentiraju dobre gene koje je naslijedila od nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene