Lana samo na Instagramu broji više od 421 tisuću obožavatelja, što ju svrstava među najpopularnije domaće dame na društvenim mrežama.

Galerija


Lana Jurčević poznata je po atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Evo ti, Travis! Beauty mogulica uskočila u seksi haljine koje su istaknule njezine umjetne obline Senidah (Foto: Instagram) Fotka toplesa pjevačice koja je osvojila regiju vrijedi više od 100.000 lajkova: "Blago onom tko te slikao''

Popularna pjevačica samo na Instagramu broji više od 421 tisuću obožavatelja, što ju svrstava među najpopularnije domaće dame na društvenim mrežama.

Stoga ne čudi da Lana obožavatelje često nagrađuje atraktivnim fotografijama, a za potrebe posljednje koju je objavila uskočila je u leopard hlače i minijaturni kožni topić kojim je istaknula dekolte.

Zanosna brineta, koja je skratila kosu, također je pazila na detalje, pa je outfit upotpunila s nekoliko zlatnih lančića te okruglim naočalama uz besorijekorni make-up.

Time je pjevačica neodoljivo podsjetila na svoju kosovarsku kolegicu Dua Lipu, što su joj poručili i neki pratitelji u komentarima.

"Ne kopiraš ti Dua Lipu nego ona tebe", poručio joj je jedan Nikola.

Kolika je sličnost među pjevačicama, procijenite sami u našoj galeriji.

Nije joj dugo trebalo: Stalloneova kći objavila prve fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj