Ups!

Sramoćenja u pijanom stanju: "Ljubiteljica sam gina... I to je piće koje te natjera da budeš..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovo blagdansko vrijeme lako je pretjerati s opuštanjem, a nas je zanimalo što su tijekom tog pretjerivanja sramotnog eventualno napravili poznate Hrvatice i Hrvati!

Što se događa kada celebrityji pretjeraju s pićem? A što kada pretjeraju s hranom? U ovo blagdansko vrijeme lako je pretjerati s opuštanjem, a nas je zanimalo što su tijekom tog pretjerivanja sramotnog eventualno napravili!

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Ne bi čovjek vjerovao, ovako djelujem malo zvenknuto, ali ne! Imam super samokontrolu i kad vidim da je eventualno to otišlo u krivo smjeru, ja stvarno stanem", otkrila nam je Maja Šuput. I Ivan Zak otkriva da ne pije često. "Ne pijem inače, ne znam kad sam zadnji put baš bio alkoholiziran. Prije dočeka Nove godine popijem dva, tri pića prije izlaska na stage, jer uvijek za Novu godinu radim. A to onda nije prikladno da se napijem", otvoreno će Zak.

O sramoćenju u pijanom stanju Tara Rosandić ima što za reći! "Da, da, apsolutno. Kad odemo van malo predugo, ja sam ljubiteljica gina, i to je piće koje te natjera da budeš dobro raspoložen. I onda se voliš javiti svima koje voliš, koje si volio, i onda to uvijek rezultira jako zabavnim razgovorima dan poslije. Tako da... Eto, dogodi se", kroz smijeh će Tara. Miljenik žena, Samir Šećerkadić, tvrdi da nije ekscesan tip te da je najgore što se može dogoditi da počne pjevati - što zaista ne zna.

Petka alkohol, kaže, baci na plesni podij. "Čudno plešem, plešem sa svima, ljudima photobombam slike. Sva sreća da malo pijem". Nives Celzijus ekscesa u pijanom stanju baš i nema. "Imam prag tolerancije koji, kad osjetim da nadolazi, onda prestajem!".

Pjevačica Lana Jurčević tvrdi da najsramotnije stvari radi kad je trijezna. "Srećom, ne treba mi. Nove godine su mi radne uglavnom, osim ove, kad ću sve četiri dignuti u zrak"!

Miss Universe Hrvatske, Shanaelle Petty, priznaje da ne pije jer se u SAD-u, gdje živi i školuje se, ne smije još piti. Dario Šimić, s druge strane, ne pije zbog želuca, no voli hranu! "Pogotovo slatko! Ne mogu izbjeći!", zaključuje Šimić.

I dok s alkoholom ne pretjeruju, s hranom su potpuno drugačiji! Jede se sve i bez mjere, a o kilogramima... O tome će razmišljati poslije! Pogledajte što su nam još otkrili u videu SHOWBUZZA.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene