Insta tjedan

Ona ima najposjećeniji Instagram profil od svih hrvatskih zvijezda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko nas je proteklih dana 'bombardirao' fotografijama sa skijanja, a tko se hvalio brojem sljedbenika na popularnom Instagramu? Želite li znati i kako je Tony Cetinski na ovoj društvenoj mreži najavio svoje vjenčanje i koja hrvatska pjevačica ima najviše sljedbenika?

Pjevačica Lana Jurčević  uspjela  je prikupiti 20 tisuća sljedbenika i tako izgraditi najposjećeniji Instagram profil od svih hrvatskih slavnih zvijezda. Lana svoje obožavatelje gotovo svakodnevno obasipa zanimljivim fotografijama sa svojih koncerata, putovanja, iz backstagea pa i onih privatnih trenutaka koje zabilježi kamerom svog mobitela.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Dane iza nas je svakako obilježio i pjevač Tony Cetinski koji je objavio kako će se s djevojkom Dubravkom Dujak vjenčati u Las Vegasu. Oboje žele intimno vjenčanje, a i kumove su već odabrali. Tonyju će tako kuma biti kolegica s estrade - Severina, inače najdraža pjevačica njegove buduće supruge.

Prvi dani siječnja rezervirani su za skijanje. Bivša tenisačica Iva Majoli trenutno odmara u talijanskom skijalištu La Villa s brojnim društvom i kćerkom Mijom.Na skijanju se nalazi i modna urednica Iva Balaban koja je također rado pozirala sa suprugom i društvom. Madonna se pak odmara u švicarskim Alpama.

A dok se jedni odmaraju, drugi rade. Tako su glazbene dive Rihanna i Shakira objavile na svojim stranicama kako pripremaju duet.

Tjedan je svakako obilježila i dodjela nagrada People Choice Awards. Proglašene su najbolje zvijezde, a izabrali su ih njihovi fanovi. Britney Spears je proglašena omiljenim pop izvođačem, a svoje uzbuđenje je podijelila s fanovima na Instagramu.

Što rade poznati, čime nas oduševljavaju, a čime šokiraju, pratite svake subote u rubrici INSTA tjedan na Dnevnik.hr-u.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene