Čini se da je Lana Jurčević konačno pronašla ljubav, i to uz zgodnog Filipa Kratofila.

Galerija


Lana Jurčević nedavno je zagolicala maštu brojnih obožavatelja kada je na svom Instagramu objavila slatku fotografiju u društvu nepoznatog muškarca.

Vezani članci Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Domaća pjevačica objavila vruću fotografiju s dečkom, a obožavatelji iskritizirali njegov izbor obuće Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Zaljubljena Lana Jurčević na ludoj proslavi rođendana nije skidala ruke s dečka Filipa

Dirljivi zagrljaj mnogima je zapeo za oko, a iako mu nije otkrila lice, pjevačica je muškarca označila pa je ubrzo postalo jasno da se u Laninom zagrljaju odmara Filip Kratofil. Zgodni Filip, ako je suditi po njegovom Instagramu, uživa u putovanjima i modi.

Inače, o ljubavi se Lana nije javno oglašavala, no čini se da nema problema na društvenim mrežama pokazati naklonost. Stoga je na Filipovu posljednju fotografiju na Instagramu komentirala, upitavši ga zašto je tako zgodan, a on joj je odgovorio srcem! Čini se da nam je pjevačica nakon dugo vremena ponovno sretno zaljubljena.

Lana Jurčević (FOTO: Instagram)
Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram)