Čini se da je Lana Jurčević konačno pronašla ljubav, i to uz zgodnog Filipa Kratofila.

Galerija


Lana Jurčević nedavno je zagolicala maštu brojnih obožavatelja kada je na svom Instagramu objavila slatku fotografiju u društvu nepoznatog muškarca.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Kraj ljubavi? Emotivna poruka Lane Jurčević na Instagramu pobudila sumnju da je pjevačica ponovno sama Lana Jurčević (Foto: Instagram) Tko to grli Lanu Jurčević? Pjevačica objavila tri provokativne fotografije pa natjerala fanove na razmišljanje

Dirljivi zagrljaj mnogima je zapeo za oko, a iako mu nije otkrila lice, pjevačica je muškarca označila pa je ubrzo postalo jasno da se u Laninom zagrljaju odmara Filip Kratofil. Zgodni Filip, ako je suditi po njegovom Instagramu, uživa u putovanjima i modi.

Inače, o ljubavi se Lana nije javno oglašavala, no čini se da nema problema na društvenim mrežama pokazati naklonost. Stoga je na Filipovu posljednju fotografiju na Instagramu komentirala, upitavši ga zašto je tako zgodan, a on joj je odgovorio srcem! Čini se da nam je pjevačica nakon dugo vremena ponovno sretno zaljubljena.

Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram)
Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram)