Opa!

Lana više ne skriva da se zaljubila pa javno tepa dečku: "Zašto si tako zgodan?"

Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram) Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Galerija

Čini se da je Lana Jurčević konačno pronašla ljubav, i to uz zgodnog Filipa Kratofila.

Lana Jurčević nedavno je zagolicala maštu brojnih obožavatelja kada je na svom Instagramu objavila slatku fotografiju u društvu nepoznatog muškarca.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 Dugo ga je tajila! Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

Dirljivi zagrljaj mnogima je zapeo za oko, a iako mu nije otkrila lice, pjevačica je muškarca označila pa je ubrzo postalo jasno da se u Laninom zagrljaju odmara Filip Kratofil. Zgodni Filip, ako je suditi po njegovom Instagramu, uživa u putovanjima i modi.

Inače, o ljubavi se Lana nije javno oglašavala, no čini se da nema problema na društvenim mrežama pokazati naklonost. Stoga je na Filipovu posljednju fotografiju na Instagramu komentirala, upitavši ga zašto je tako zgodan, a on joj je odgovorio srcem! Čini se da nam je pjevačica nakon dugo vremena ponovno sretno zaljubljena.

Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Screenshot: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene