Sjećate li se nje?

Hrvatsku Angelinu dugo nismo nigdje vidjeli, napravila je potpuni zaokret u karijeri i nikada ne biste pogodili čime se bavi!

Lana Gržetić Lana Gržetić One Day Studio/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gržetić Lana Gržetić (Foto: Instagram) Lana Gržetić (Foto: Instagram) Lana Gržetić (Foto: Instagram) Shanaelle Petty, Ivana Delač i Ivana Gržetić Lana Gržetić skroz desno (Foto: Danijel Galić) +0 Ivana Gržetić u Dubrovniku (Foto: PR) Galerija

Bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić zablistala je na jednom događanju Rijeci nakon što ju neko vrijeme nismo nigdje vidjeli.

Akademska kiparica i bivša Miss Hrvatske Lana Gržetić, koja je laskavu titulu ponijela 2013. godine kada je imala svega 18 godina, pojavila se na jednom događanju u Rijeci nakon što ju neko vrijeme nismo vidjeli u javnosti.

Danas 27-godišnja Lana, koju nerijetko uspoređuju s holivudskom glumicom Angelinom Jolie, pojavila se u kratkoj haljini s dekolteom u kojoj je zablistala, a fotografima je spremno pozirala. No samo nakratko jer je modne piste odlučila ostaviti iza sebe i posvetiti se svom poslu akademske kiparice u kojem uživa. 

Lana je mnogima ostala u sjećanju i po skandalu koji je nastao nakon izbora za Miss svijeta u Indoneziji na kojem se natjecala i kada je navodno javno prozvala direkciju zbog lošeg tretmana, da bi na kraju zaključila kako su njezine tvrdnje koje je iznijela pred jednom novinarkom krivo protumačene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Grzetic (@lanagrzetic)

''S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je povremeno zapisivala. Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojima sam boravila. Bila sam iznenađena kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nisam dobila na autorizaciju kao ni direkcija prema mojim saznanjima. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drugačije od onoga što sam ja pričala. Nije bilo ugodno pročitati da je među akterima ovog izvrsno odrađenog posla bilo ikakvih nesuglasica. Da je posla bilo zaista mnogo, to svakako stoji, ali i to da su se svi, bilo u Hrvatskoj ili na Baliju maksimalno trudili da bude odrađen najbolje što se može i u skladu s visoko postavljenim standardima. Iznenadilo me da su u nekim medijima izašli tekstovi o nesuglasicama, bilo je samo mnogo posla, što je normalno. Uostalom u svim svojim danim intervjuima vidljivo je da moj način komunikacije nije takav. Nikada ne bih sebe nazvala Pepeljugom, pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske"", pisalo je u službenom priopćenju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene