Čestitamo!

Naša glumica se preslatkom fotografijom pohvalila da je postala majka, otkrila je i bebino neobično ime

Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: PR) Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Galerija

Lana Gojak Bajt na Instagramu je otkrila da je rodila djevojčicu koju je nazvala Pina.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) postala je majka.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

Sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu gdje je podijelila i prvu fotografiju sa svojom novorođenom kćeri uz koju je otkrila i njezino ime.

"Pina Bajt, 1.8.2021. Mama i tata su potpuno odlijepili na tebe!", napisala je uz fotku na kojoj je kći drži za prst, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Podsjetimo, Lana je doznala da je trudna dva dana nakon svojeg rođendana, a sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu početkom ožujka. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo je prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene