Lana Gojak Bajt na Instagramu je otkrila da je rodila djevojčicu koju je nazvala Pina.

Galerija


Glumica Lana Gojak Bajt (37) postala je majka.

Vezani članci Lana Gojak Bajt - 3 Domaća glumica objavila da je trudna, sretnu vijest saznala dva dana nakon rođendana: "Dobila sam prekrasan dar" Lana Gojak Bajt Naša glumica otvoreno o starijem kolegi: "Volio je koristiti priliku da me ispipa za vrijeme predstave, vratila sam mu"

Sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu gdje je podijelila i prvu fotografiju sa svojom novorođenom kćeri uz koju je otkrila i njezino ime.

"Pina Bajt, 1.8.2021. Mama i tata su potpuno odlijepili na tebe!", napisala je uz fotku na kojoj je kći drži za prst, a uslijedila je lavina čestitki.

Podsjetimo, Lana je doznala da je trudna dva dana nakon svojeg rođendana, a sretnu vijest podijelila je na svojem Instagramu početkom ožujka. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo je prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!''

Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje