Ima novi imdiž!

Proslavila se kao hrvatska ružna Betty, a danas skuplja komplimente na račun mladolikog izgleda: "Kao curičak si!"

Lana Gojak (FOTO: Teatar Gavran) Lana Gojak (FOTO: Teatar Gavran) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak (FOTO: Teatar Gavran) Lana Gojak (Foto: PR) Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Lana Gojak +0 Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Galerija

Lana Gojak Bajt pokazala je na Instagramu novi imidž pa dobila niz komplimenata i lajkova na taj račun.

Domaća glumica Lana Gojak Bajt pohvalila se na Instagramu novim imidžem i pokazala da je svoju dužu kosu odlučila drastično skratiti, a nova joj frizura besprijekorno pristaje.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

Otkako je prije nekoliko mjeseci postala majka djevojčice Pine, Lana priznaje da nema puno slobodnog vremenapa su joj i ovakvi odlasci frizeru postali dragocjeni.

"Jutros mi je mama u telefonskom razgovoru rekla kako misli da je prvi put sjela kad se nakon porođajnog vratila na posao!! E, pa, ja sam sjela i prije i popila kavu i izmasirali su mi glavu i riješili stravičnu situaciju s kosom! A da ne bi bilo da previše sjedim ili da sam se previše opustila, pobrinuli su se moj dragi mužić i Pinolina, tako da sam kući odjurila trčeći! Dobro je! Svi su živi i zdravi, a frizura postojana", napisala je Lana uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

"Slatka si, Lano", "Odlično", "Super friz", "Koje osvježenje", "Ajmeeeee fenomenalno", "Zgodna kao uvijek", "Dobra ti je ta dužina", "Preslatka", "Kao curičak, lijepa frizura", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Lana je rodila u kolovozu, a da je trudna, doznala je dva dana nakon svojeg rođendana. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo je prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene