Lana Gojak i Siniša Bajt zajedno su od 2017., a sudbonosno "da" izgovorili su ove godine u kolovozu.

Galerija


35-godišnja glumica udala se krajem kolovoza u Trstu.

Vezani članci Groblje otklizalo u more Groblje otklizalo: Stanovnike talijanskog gradića šokirali plutajući ljesovi u moru Veleposlanik Italije u Kongu Luca Attanasio Veleposlanik Italije ubijen u napadu na UN-ov konvoj u Kongu, ministar poručio: "Uložit ćemo sve da rasvijetlimo ovu tragediju"

Lana Gojak i 7 godina stariji redatelj Siniša Bajt zajedno su od 2017. godine, a svoju su ljubav okrunili brakom u Italiji. To je na Instagramu potvrdila sama Lana kada je objavila nekoliko fotografija s novopečenim suprugom.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je smeđokosa ljepotica pored fotografije poljupca.

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", zaključila je Lana, koja netipičnu vjenčanicu na jedno rame može zahvaliti poznatoj zagrebačkoj dizajnerici Marini Larie Matić.

"U haljini moje jedine @lariemarinamatic možeš biti i nepočešljana mlada a da to nitko ne primijeti", zaključila je Lana.

Par se upoznao slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, no spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku.

Da joj bračni život itekako godi, Lana je dokazala i sinoć na drugoj i finalnoj večeri Zagreb Fashion Destinationa, na koju je stigla u crnoj kombinaciji kojoj je dala dašak svoje vrckavosti.

Za dozu glamura pobrinuo se crveni ruž, ali i prelijepe plave sandale s perjem koje su podignule cijelu kombinaciju. Sudeći po velikom osmijehu na Laninu licu, čini se da joj bračni život itekako godi. 

Vjenčali su se nakon kratke veze, pa otišli tulumariti na Zrće: 9 godina kasnije jednako su sretni