Lana Del Rey priznala je ljubav prema policajcu i reality zvijezdi Seanu Larkinu.

Galerija


Lana Del Rey i Sean Larkin napokon su potvrdili vezu.

Vezani članci Too Hot to Handle Ako prekrše pravila, gube ogroman novac: Život u tropskom raju bez seksa, poljubaca, dodira Policija, ilustracija Suspendirali ga: Policajac na računalu imao snimke seksualnog zlostavljanja djece

34-godišnja pjevačica još je u rujnu viđena u društvu 46-godišnjeg Seana Larkina, a sada je napokon potvrdila njihovu vezu fotografijom na Instagramu.

Riječ je o policajcu iz Oklahome, ali nipošto običnom, već onom koji je prava reality zvijezda poznata po imenu Sticks. Naime, Sean je sudjelovao u dva reality showa koja su pratila život policajaca u SAD-u.

Sean je i zvijezda na Instagramu, prati ga više od 200 tisuća obožavatelja s kojima redovito dijeli svoj strogi režim vježbanja koji podrazumijeva crossfit.

Na spomenutoj fotografiji Lana sija od sreće s velikim osmijehom na licu dok je njezin dečko nježno grli i ljubi. Brojni obožavatelji poručili su joj kako su jako sretni zbog nje i kako ju je prekrasno vidjeti takvu.

Atraktivni poručnik zaljubljenik je u tetovaže, trenutačno piše knjigu, a otac je dvoje djece, 22-godišnje kćeri te sina tinejdžera.

Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor