NA RUBU PROPASTI

Fotografije koje će slomiti srce Khloe Kardashian

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je bivši košarkaš Lamar Odom umalo umro, nije se opametio.

Činilo se kako bivši košarkaš i suprug Khloe Kardashian ne može prestati tulumariti. Lamar je viđen kako partija u ranim jutarnjim satima u striptiz klubu u New Yorku. Na fotkama 36- godišnji Lamar okružen je polugolim ženama, a neke su mu čak priuštile kratku masažu vrata u striptiz klubu. Egzotične plesačice okružile su Lamara i njegove prijatelje dok su čavrljali, a bivši košarkaš je uživao u ženskom društvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tuga pregolema Bivši suprug slavne reality sestre otvorio dušu i ispričao sve o velikoj tragediji od koje se i danas oporavlja

Naime, Lamaru ovo nije prvi put da je svratio u takav klub. Zapravo, česti je posjetitelj striptiz klubova, dok je njegova bivša žena Khloe Kardashian zabrinuta što je Lamar na rubu propasti. Naime, bivši košarkaš odao se alkoholu i drogama i ne čini ništa da izađe iz tog začaranog kruga. Lamar je viđen kako iz kluba odlazi u pratni dviju djevojaka, piše Daily Mail.



Podsjetimo, Lamar se koncem prošle godine predozirao i skoro umro. Bio je u komi i trebala mu je fizikalna terapija kako bi naučio govoriti i hodati ponovno. Čini se kako Lamar nije naučio svoju lekciju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene