Nakon što je bivši košarkaš Lamar Odom umalo umro, nije se opametio.


Činilo se kako bivši košarkaš i suprug Khloe Kardashian ne može prestati tulumariti. Lamar je viđen kako partija u ranim jutarnjim satima u striptiz klubu u New Yorku. Na fotkama 36- godišnji Lamar okružen je polugolim ženama, a neke su mu čak priuštile kratku masažu vrata u striptiz klubu. Egzotične plesačice okružile su Lamara i njegove prijatelje dok su čavrljali, a bivši košarkaš je uživao u ženskom društvu.

Vezani članci Khloe Kardashian Nikad mršavija reality zvijezda: Članica slavne obitelji zabrinula obožavatelje manjkom kilograma Lamar Odom i Sabrina Parr Ovisnost i prostitutke su prošlost: Spavao je s 2000 žena, a sad apstinira od seksa prije novog braka

Naime, Lamaru ovo nije prvi put da je svratio u takav klub. Zapravo, česti je posjetitelj striptiz klubova, dok je njegova bivša žena Khloe Kardashian zabrinuta što je Lamar na rubu propasti. Naime, bivši košarkaš odao se alkoholu i drogama i ne čini ništa da izađe iz tog začaranog kruga. Lamar je viđen kako iz kluba odlazi u pratni dviju djevojaka, piše Daily Mail.Podsjetimo, Lamar se koncem prošle godine predozirao i skoro umro. Bio je u komi i trebala mu je fizikalna terapija kako bi naučio govoriti i hodati ponovno. Čini se kako Lamar nije naučio svoju lekciju.