imao nekoliko moždanih

Slavni košarkaš bori se za život - liječnici suzdržani prognozama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost izlaze nove informacije o danima prije nego što je Lamar Odom pao u komu. Osim biljne Viagre i alkohola, u krvi mu je pronađena i droga.

Cijeli svijet bruji o Lamaru Odomu. Nekadašnja NBA zvijezda u komi je otkako su ga dvije prostitutke u Las Vegasu pronašle kako leži bez svijesti u bordelu. Nove informacije, koje donosi CNN, govore kako je košarkaš danima konzumirao i kokain.

Pogledaj i ovo showbuzz podrška prije svega Kim se oglasila fotografijom - emotivan trenutak za cijelu obitelj

Slučaj istražuje i policija. U pozivu upućenom hitnoj pomoći žena koja je prijavila slučaj govori i kako je Lamar uzeo 10 tableta na biljnoj bazi, a koje djeluju kao Viagra. Konzumirao ih je kroz tri dana, usto sve zalio navodno bocom konjaka. U priču je sada ušao i kokain, kao treća supstanca koju je košarkaš uzimao.

NBA zvijezda u komi - aparati ga održavaju na životu

Pronađen je četvrti dan otkad je došao u bordel, pronašle su ga dvije žene. Iz usta i nosa mu je curila ružičasta tekućina. Hitno je dovezen u bolnicu, i nalazi se u komi. Uz njega je još uvijek službena supruga Khloe Kardashian. U slučaju potrebe da donosi odluke o njegovom životu, Khloe će donositi odluke, iako su razdvojeni već dosta dugo. Papire za razvod nikad nisu potpisali.

Još uvijek pati za bivšom: 'On bi volio i dalje biti u braku s njom'

Osim Khloe, u bolnicu su odmah s njom stigle i majka Kris Jenner te sestra Kim Kardashian. Kamere njihovog showa 'Keeping Up with the Kardashians' ostale su ugašene. Pridružio im se i njegov veliki prijatelj Kobe Bryant. U bolnici su i Lamarov otac te dvoje djece. Njegov život otišao je u lošem smjeru nakon što ga je Khloe ostavila. Navodno je tu odluku donijela zbog njegovog drogiranja i čestih izvanbračnih izleta. Ipak, u teškim trenucima ostala je uz njega. Izvori iz bolnice tvrde da je Lamar imao nekoliko moždanih udara te da, čak i ako se probudi iz kome, više nikad neće biti isti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene