Iskorištava situaciju?

Pokušava li se to on na velika vrata "vratiti" u slavnu obitelj ili mu je stvarno stalo?

Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lamar Odom i Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

Lamar Odom oglasio se o skandalu bivše supruge Khloe Kardashian, koja je bila uz njega u najtežim životnim trenucima.

Članica klana Kardashian Jenner, 34-godišnja Khloe ovih se dana našla u središtu pozornosti svjetske javnosti, nakon što se saznalo kako ju je bivši suprug i otac njenog djeteta Tristan Thompson prevario s najboljom prijateljice njene mlađe sestre Kylie, manekenkom i poduzetnicom Jordyn Woods.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

A da bi priča bila još zanimljivija, o najnovijem skandalu Kardashiana, oglasio se i Khloein prvi suprug Lamar Odom. On navodno "mrzi" činjenicu da je Khloe ponovno povrijeđena i kako oduvijek brine za nju, otkrio je izvor blizak Lamaru za magazin People.

"Još uvijek mu je stalo do nje i ne može se pomiriti s tim da su je ponovno povrijedili", izjavio je izvor i dodao kako žali zbog svih grešaka iz braka s Khloe koji je potrajao od 2009. do 2013. godine, a službeno je finaliziran 2016. godine.

Lamar se navodno osjeća užasno zbog Khloe koja mora prolaziti kroz svi bol, iako ju je i sam varao s nekoliko različitih žena dok su bili u braku. Sada želi pokušati doći do nje kako bi joj pružio svoju ljubav i podršku.

"Zaista se osjeća loše zbog toga što Khloe prolazi jer misli da to ne zaslužuje jer je sjajna majka i partnerica. On će uvijek imati ljubavi za nju. Svjestan je i toga koliko su članovi njene obitelji povezani i zna da će joj pomoći da sve prebrodi. Nada se i da će mu dopustiti da joj pokaže kako je on tu za nju", izjavio je neimenovani izvor za Us Weekly.

Podsjećamo, prošlo je manje od godinu kada je Tristan prevario Khloe dok je ona bila trudna s njihovom kćeri True.

Inače, košarkaška karijera Lamara Odoma pala je u drugi plan čak dva puta u nekoliko godina: prvo kada je ušao u slavnu obitelj Kardashian oženivši najmlađu sestru Khloe, a drugi put kada je pronađen u nesvjesti na podu jednog bordela u Nevadi nakon četiri dana okorjelog tulumarenja s prostitukama. U to vrijeme Khloe je već zatražila razvod, no ostala je uz njega sve dok ponovno nije stao na noge.

Lamar i Khloe vjenčali su se nakon samo mjesec dana veze u rujnu 2009. godine, a ona mu je bila velika podrška tijekom borbe s ovisnošću, koja ja trajala godinama prije nego što je nju upoznao. Osim ovisnosti o opijatima, Lamar je imao problema i s time da ostane vjeran, a sve je to, logično, dovelo do razvoda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) +3 Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Celebrity Vlasnik kluba u kojem je Šaban Šaulić pjevao noć prije tragične nesreće otkrio što mu je rekao pred zadnji nastup

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) +2 Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Celebrity Bivši ljubavnici slučajno se sreli u kafiću: Svi su gledali kako će on reagirati

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +3 Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatska atletičarka jednom nas fotografijom podsjetila koliko dobro izgleda u kupaćem kostimu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene