Krenuo je dalje

Bivši suprug Khloe Kardashian uživa s novom djevojkom koju zbog bujnih oblina uspoređuju baš s reality zvijezdom

Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +0 Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

NBA košarkaš Lamar Odom, koji je upropastio svoj privatni i poslovni život nakon što je zamalo umro u jednom bordelu, oporavlja se na Barbadosu u društvu nove djevojke.

Čini se kako je teško razdoblje iza njega.

Pogledaj i ovo showbuzz Razvod ili ne? 'Dala je ultimatum, ako ne potraži pomoć - njihovom braku je kraj!'

38-godišnji NBA košarkaš Lamar Odom, koji je upropastio svoj privatni i poslovni život nakon što je za dlaku izbjegao smrt u jednom bordelu, oporavlja se na Barbadosu u društvu nove djevojke.

Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, košarkaš je u listopadu 2015. godine pronađen u nesvijesti na podu bordela u Nevadi, u kojem se čak četiri dana opijao i drogirao s prostitutkama. Neko se vrijeme nije ni znalo hoće li košarkaš preživjeti, a njegova tada već bivša supruga Khloe Kardashian čitavo vrijeme bila je uz njegov bolnički krevet.

Nakon što se probudio iz kome, ispred njega su bili teški mjeseci oporavka, no Khloe i njezina obitelj i tada su bili uz njega. Podsjetimo, Lamar i reality zvijezda vjenčali su se u rujnu 2009. godine nakon samo mjesec dana veze, no problemi su se pojavili zbog njegove ovisnosti o alkoholu i drogama koja je s vremenom postala nepodonošljiva.

Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U prosincu 2016. godine njihov je razvod finaliziran, a Lamar je nastavio zarađivati novce zahvaljujući intervjuima i iskrenim ispovijestima o tome kako je "prevario smrt". Često nije štedio ni bivšu suprugu i njezinu obitelj kako bi dodatno privukao pozornost, međutim s vremenom se smirio.

Njegova bivša supruga u međuvremenu se zaljubila u sedam godina mlađeg košarkaša Tristana Thompsona, s kojim je nedavno dobila kćerkicu True. No ni on ju nije poštedio sramote te ju je nekoliko puta javno prevario, a ona mu je sve oprostila.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Lamar je viđen s novom djevojkom na Barbadosu, no identitet dotične još uvijek nije poznat. Ipak, zbog oblina, novu Lamarovu djevojku mnogi uspoređuju s Khloe. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene