Lamar Odom proslavio se s brakom s Khloe Kardashian, koji je upropastio, no uskoro će se ponovno vjenčati sa Sabrinom Parr.

Galerija


Lamar Odom zaprosio je Sabrinu Parr nakon samo tri mjeseca veze.

Vezani članci Jon Peters S Playboyevom zečicom razveo se nakon 12 dana braka, a tri tjedna kasnije ponovno je zaručen Sandra Bullock i Jesse James (Foto: AFP) Dok mu je ona pred holivudskom elitom izjavljivala ljubav, on ju je besramno varao s nekoliko žena

Riječ je o propalom NBA košarkašu i bivšem suprugu Khloe Kardashian, koji je upropastio i sebe i svoj brak ovisnošću o seksu, alkoholu i drogama.

Podsjetimo, Lamar je Khloe zaprosio nakon samo mjesec dana veze, no brak bi im vjerojatno potrajao da ju on nije stalno varao te se borio s ovisnošću, što starleta više nije željela trpjeti. Kad ga je ostavila, sportaš je 2015. godine pronađen na podu jednog bordela u Nevadi nakon što je 4 dana tulumario uz razne supstance, striptizete i prostitutke.

Potom je hitno prevezen u bolnicu, a nekoliko dana njegovi bližnji, ali i doktori strepili su za njegov život. Lamar je bio tijekom oporavka bio prisiljen osnovne stvari naučiti od početka, uključujući i hodanje, a Khloe je čitavo vrijeme bila uz njega. U to vrijeme stopirala je proces razvoda, no kada je vidjela da se ni nakon toga stvari ne mijenjaju, predala je papire početkom 2016. godine.

Košarkaš je nakon razvoda viđan s raznim ženama, no sada je spreman za drugi brak.

Osobnu trenericu Sabrinu Parr zaprosio je sredinom studenog, a sretne vijesti objavio je na Instagramu. "Predstavljam svoju novu zaručnicu. Uskoro će postati gospođa Parr-Odom. Ona je ta!!!!"

Kako je sam priznao, sa zaručnicom se suzdržava od seksa prije braka, što je u potpunosti bila njegova želja. Čudno je to kada znate da se radi o muškarcu koji tvrdi kako je spavao s više od dvije tisuće žena.

"Ovo je prvi put u životu da je Lamar čist od droga te ovisnosti o seksu i pornografiji. Spasila ga je crkva i blisko prijateljstvo s pastorom, a ovo je način na koji želi pokazati podređenost Bogu. Ja nisam nimalo utjecala na njegovu odluku", otkrila je njegova zaručnica.