Napokon sretna!

Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 2 Lais Ribeiro - 2 Lais Ribeiro - 1 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 2 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 3 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 1 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 4 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 3 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 1 +21 Lais Ribeiro - 3 Galerija

Brazilski model Lais Ribeiro iza sebe ima težak život, a sad je konačno sretna te je na plaži uživala s novopečenim suprugom Joakimom Noahom.

Brazilski top-model i bivša Victorijina anđelica Lais Ribeiro viđena je na plaži Rio De Janeira dok je s novopečenim suprugom Jokakimom Noahom izmjenjivala nježne poljupce.

Pogledaj i ovo Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Oduzimaju dah One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

Novopečeni bračni par pokazivao je svoja isklesana i utrenirana tijela za koja su naporno trenirali jer se Lais bavi modelingom, a Joakim košarkom.

Lais je nosila minijaturni bikini zebrastog uzorka, koji je jedva prekrio njezine bujne adute, dok je Joakim nosio crne kupaće hlačice.

Čini se da za ovaj par nema kraja sreći, a svoju su dugogodišnju ljubav nedavno okrunili i brakom. Ceremonija se održala na jednoj brazilskoj plaži uz obitelj i prijatelje, a paparazzi su jedva dočekali da ulove mladenku, ali i njezine poznate prijateljice koje su prisustvovale vjenčanju. Svoju kolegicu došle su podržati i bivše Victorijine anđelice Candice Swanepoel i Sara Sampaio, koja je bila i jedna od djeveruša.

Prije ovog vjenčanja mladenci su odradili i intimno vjenčanje samo uz obitelj u pokrajini Miguel Alves, a fotografije s vjenčanja Lais je podijelila i na svojem Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro)

Život ovog modela nije bio nimalo jednostavan. Iako to brojni ne znaju, manekenka je ostala samohrana majka sina Alexandra, a rodila ga je sa samo 17 godina. U to vrijeme Lais je pohađala medicinsku školu te su ona i sin živjeli u teškom siromaštvu, dok na nagovor prijateljice nije ušla u svijet mode.

2015. godine prijavila se za agenciju Victoria's Secret, koja ju je prihvatila, ubrzo je postala i Victorijina anđelica, a 2017. godine imala je čast nositi najpoznatiji grudnjak na svijetu, koji svake godine ima privilegiju nositi neka od Victorijinih anđelica.

Grudnjak koji su dizajnirali za nju koštao je nevjerojatna dva milijuna dolara, a bio je izrađen od samo od dragog kamenja plave i žute boje, kojem je broj dosegao šest tisuća.

Od 2018. godine u vezi je s Joakimom, a 2019. godine par se zaručio u pustinji Nevade.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 +26 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Celebrity Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 4 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 3 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 1 +21 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Celebrity Princ William iznenadio ponašanjem u javnosti i prisnim gestama, koje se kod njega ne mogu vidjeti često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene