Lady Gagu zaprosio je njen 17 godina stariji dečko Christian Carino.


Slavnu pjevačicu Lady Gagu zaprosio je 17 godina stariji dečko Christian Carino. Prosidba se dogodila prošlog ljeta, a tek sada se saznalo za nju.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Istina izašla na vidjelo: Znamo tko je kriv za prekid slavne pjevačice i njezinog zaručnika Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."

Par trenutno ne žuri s vjenčanjem budući da je u ovom trenutku najvažniji oporavak slavne pjevačice, piše Daily Mail. Naime, zdravstveno stanje glazbene zvijezde koja boluje od fibromialgije, oboljenja koje izaziva ukočenost zglobova i mišića te kronični umor, u posljednje vrijeme znatno se pogoršalo.

Podsjetimo, Lady Gaga prošle je godine prekinula petogodišnju vezu s glumcem Taylorom Kinneyjem. Kinneyja je upoznala 2011. na snimanju videospota "You & I". Pjevačica je nakon prekida priznala kako do tada nije imala dugotrajnije veze zbog toga što muškarci teško izlaze na kraj s njezinom popularnošću i spolnom slobodom, pa i činjenicom da je biseksualka.