Vjenčanje nakon oporavka

Ne smeta im 17 godina razlike: Slavnu pjevačicu zaprosio novi dečko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gagu zaprosio je njen 17 godina stariji dečko Christian Carino.

Slavnu pjevačicu Lady Gagu zaprosio je 17 godina stariji dečko Christian Carino. Prosidba se dogodila prošlog ljeta, a tek sada se saznalo za nju.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Ni Bradley ni Jeremy Istina izašla na vidjelo: Znamo tko je kriv za prekid slavne pjevačice i njezinog zaručnika

Par trenutno ne žuri s vjenčanjem budući da je u ovom trenutku najvažniji oporavak slavne pjevačice, piše Daily Mail. Naime, zdravstveno stanje glazbene zvijezde koja boluje od fibromialgije, oboljenja koje izaziva ukočenost zglobova i mišića te kronični umor, u posljednje vrijeme znatno se pogoršalo.

Podsjetimo, Lady Gaga prošle je godine prekinula petogodišnju vezu s glumcem Taylorom Kinneyjem. Kinneyja je upoznala 2011. na snimanju videospota "You & I". Pjevačica je nakon prekida priznala kako do tada nije imala dugotrajnije veze zbog toga što muškarci teško izlaze na kraj s njezinom popularnošću i spolnom slobodom, pa i činjenicom da je biseksualka.

 

Brazil, I'm devastated that I'm not well enough to come to Rock In Rio. I would do anything 4 u but I have to take care of my body right now. I ask for your grace and understanding, and promise that I will come back and perform for you soon. I'm so sorry, and I love you so much.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene