odmor od obaveza

Kontroverzna pjevačica se primirila u izolaciji pa objavila ležernu fotku na kojoj pozira u bijelom topiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga uživa u opuštenosti prije nego joj krenu radne obaveze. Uskoro će svjetlo dana ugledati njezin šesti album, na kojem je radila s nekoliko slavnih kolega.

Lady Gaga je i dalje u samoizolaciji u svom domu, a obožavatelje je počastila ležernim selfiejem na kojem je pozirala u bijelom topiću. 34-godišnja pjevačica uživa u opuštenosti prije nego joj krenu radne obaveze.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Njezin dugoočekivani, šesti studijski album "Chromatica" bit će objavljen 29. svibnja, a objavu je pomaknula zbog pandemije koronavirusa. Među 16 pjesama na albumu će se naći glazba na kojoj je radila s Arianom Grande, Black Pinkom i Eltonom Johnom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday 🧚‍♀️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Prije nekoliko tjedana slavna pjevačica je organizirala koncert za cijeli svijet, "One World", koji je streaman preko YouTubea, a na kojem su gostovale zvijezde iz svih dijelova svijeta.

Koncertom "One World" Lady Gaga je željela na jedinstven način odati priznanje zdravstvenim radnicima koji riskiraju vlastito zdravlje usred borbe protiv koronavirusa te općenito podići svijest ljudi o pandemiji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene