Pjevačica Lady Gaga uhvaćena je kako u noći razmjenjuje nježnosti s misterioznim muškarcem.

Galerija


Kraj 2018. i prvu polovicu 2019. obilježile su priče o tome kako je Lady Gaga kriva za raspad dugogodišnje veze Bradleyja Coopera i Irine Shayk, no na kraju se ispostavilo da je u cijeloj priči bilo više dima no stvarne vatre. 

Vezani članci Lady Gaga - 3 Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca Lady Gaga, Michael Polansky Od golišavih izdanja do inauguracije: Postala je ikona koja se bez problema skine do kraja, ali i zakopča do grla

Nikada nije potvrđeno da su Gaga i Cooper imali aferu, kao ni da je njihova romansa okončala njegovu vezu sa slavnom manekenkom, a sada konačno imamo dokaz da je ljubavni interes pjevačice ipak negdje drugdje. 

Naime, paparazzi su uhvatili Lady Gagu kako razmjenjuje nježnosti, ljubi se i drži za ruke s misterioznim muškarcem s kojim je dočekala Novu godinu. Potencijalni par dočekao je 2020. u Las Vegasu, a snimljeni su kako se strastveno ljube. Kasnije su zajedno otišli do automobila, a cijelo su se vrijeme držali za ruke. 

Podsjetimo, Gaga je nedavno prekinula vezu s inženjerom zvuka Danom Hortonom, a u veljači je raskinula zaruke s Christanom Carinom.

S obzirom na to kako izgleda u ovoj haljini, nije ni čudo da ju nazivaju jednom od najljepših Hrvatica