Nova ljubav?

Šuškalo se da je upropastila vezu omiljenog para, a sada je uhvaćena kako ljubi misterioznog frajera

Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Lady Gaga uhvaćena je kako u noći razmjenjuje nježnosti s misterioznim muškarcem.

Kraj 2018. i prvu polovicu 2019. obilježile su priče o tome kako je Lady Gaga kriva za raspad dugogodišnje veze Bradleyja Coopera i Irine Shayk, no na kraju se ispostavilo da je u cijeloj priči bilo više dima no stvarne vatre. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Nikada nije potvrđeno da su Gaga i Cooper imali aferu, kao ni da je njihova romansa okončala njegovu vezu sa slavnom manekenkom, a sada konačno imamo dokaz da je ljubavni interes pjevačice ipak negdje drugdje. 

Naime, paparazzi su uhvatili Lady Gagu kako razmjenjuje nježnosti, ljubi se i drži za ruke s misterioznim muškarcem s kojim je dočekala Novu godinu. Potencijalni par dočekao je 2020. u Las Vegasu, a snimljeni su kako se strastveno ljube. Kasnije su zajedno otišli do automobila, a cijelo su se vrijeme držali za ruke. 

Podsjetimo, Gaga je nedavno prekinula vezu s inženjerom zvuka Danom Hortonom, a u veljači je raskinula zaruke s Christanom Carinom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity S obzirom na to kako izgleda u ovoj haljini, nije ni čudo da ju nazivaju jednom od najljepših Hrvatica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene