Lady Gaga u svom je stilu proslavila osvajanje Zlatnog globusa za najbolju pjesmu.

Galerija


Unatoč tome što je film "Zvijezda je rođena" u kojem glumi Lady Gaga slovio kao jedan od favorita ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, pjevačica je kući otišla samo s jednim, i to za originalnu pjesmu filma "Shallow".

Vezani članci Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma Irina Shayk (Foto: Getty Images) Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Lady Gaga nagradu je proslavila na sebi svojstven način. Umjesto na nekoj ludoj zabavi do ranih jutarnjih sati, Lady Gaga slavila je u krevetu, s nagradom u naručju i zdjelom žitarica pokraj sebe.

Pokazao je to njezin zaručnik Christian Carino na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio fotografiju svoje zaručnice koja rukom prekriva lice.

Ranije te večeri Christian i Lady Gaga snimljeni su kako izmjenjuju poljupce na zabavi nakon ceremonije u InStyle x Warner Bros, gdje su se kratko zadržali.