Lady Gaga u svom je stilu proslavila osvajanje Zlatnog globusa za najbolju pjesmu.

Galerija


Unatoč tome što je film "Zvijezda je rođena" u kojem glumi Lady Gaga slovio kao jedan od favorita ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, pjevačica je kući otišla samo s jednim, i to za originalnu pjesmu filma "Shallow".

Vezani članci Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga? Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više?

Lady Gaga nagradu je proslavila na sebi svojstven način. Umjesto na nekoj ludoj zabavi do ranih jutarnjih sati, Lady Gaga slavila je u krevetu, s nagradom u naručju i zdjelom žitarica pokraj sebe.

Pokazao je to njezin zaručnik Christian Carino na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio fotografiju svoje zaručnice koja rukom prekriva lice.

Ranije te večeri Christian i Lady Gaga snimljeni su kako izmjenjuju poljupce na zabavi nakon ceremonije u InStyle x Warner Bros, gdje su se kratko zadržali.