Pozivnicu za ovogodišnju Met Galu dobila je i Lady Gaga. Na modni događaj godine stigla je u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije.

Galerija


Ashley Graham našla se na listi najgore odjevenih zbog oskudne kombinacije u Guccijevu sakouEmily Ratajkowski plijenila je pažnju u haljini koja je više otkrivala nego skrivala, ali pravi show na ovogodišnjoj Met Gali priredila je Lady Gaga. 

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Evo kamo se ruska ljepotica zaputila nakon što je okončala vezu s partnerom za kojeg se šuškalo da ju vara! Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

Naime, pjevačica je na modni događaj godine stigla u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije, koje je skidala jednu za drugom. Ispod prve haljine nalazila se crna toaleta, onda je uz pomoć pet asistenata ostala u uskoj haljini iste boje kao što je i ona prva, da bi na kraju ostala samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim čarapama. 

Dok se skidala, neki od okupljenih oduševljeno su joj pljeskali. Striptiz pjevačice trajao je čak 16 minuta. 

Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo