Pozivnicu za ovogodišnju Met Galu dobila je i Lady Gaga. Na modni događaj godine stigla je u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije.

Galerija


Ashley Graham našla se na listi najgore odjevenih zbog oskudne kombinacije u Guccijevu sakouEmily Ratajkowski plijenila je pažnju u haljini koja je više otkrivala nego skrivala, ali pravi show na ovogodišnjoj Met Gali priredila je Lady Gaga. 

Vezani članci Lady Gaga Ne skida se iz tajica i grudnjaka i ponosno pokazuje ono čega se većina žena srami, a spontanim potezom na ulici sve je dirnula Lady Gaga U mini topiću pokazala trbuščić, u tajicama istaknula obline: Dala do znanja da voli svoje tijelo baš onakvo kakvo je

Naime, pjevačica je na modni događaj godine stigla u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije, koje je skidala jednu za drugom. Ispod prve haljine nalazila se crna toaleta, onda je uz pomoć pet asistenata ostala u uskoj haljini iste boje kao što je i ona prva, da bi na kraju ostala samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim čarapama. 

Dok se skidala, neki od okupljenih oduševljeno su joj pljeskali. Striptiz pjevačice trajao je čak 16 minuta. 

Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo