''Najgolija'' dama večeri

Ovo se neće brzo zaboraviti: Taman kad smo pomislili da se smirila, ona odradi ovakav striptiz u javnosti!

Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) +0 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Pozivnicu za ovogodišnju Met Galu dobila je i Lady Gaga. Na modni događaj godine stigla je u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije.

Ashley Graham našla se na listi najgore odjevenih zbog oskudne kombinacije u Guccijevu sakouEmily Ratajkowski plijenila je pažnju u haljini koja je više otkrivala nego skrivala, ali pravi show na ovogodišnjoj Met Gali priredila je Lady Gaga. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga "Je li ovo ona ili...?" Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

Naime, pjevačica je na modni događaj godine stigla u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije, koje je skidala jednu za drugom. Ispod prve haljine nalazila se crna toaleta, onda je uz pomoć pet asistenata ostala u uskoj haljini iste boje kao što je i ona prva, da bi na kraju ostala samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim čarapama. 

Dok se skidala, neki od okupljenih oduševljeno su joj pljeskali. Striptiz pjevačice trajao je čak 16 minuta. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Zaboravila je hlače ili? Najpoznatija plus size manekenka prošetala u izdanju koje je mnoge zbunilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene