Što se događa?

Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga navodno se uselila u stan Bradleyja Coopera u New Yorku.

Holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper i dalje se nalazi u centru pažnje nakon što je prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom i majkom svoje kćeri, Irinom Shayk 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Umorile ga glasine Nakon suludih tračeva o svom ljubavnom životu, ljepotan prošetao u nešto zapuštenijem izdanju

Naime, po zadnjim informacijama koje je prenio američki magazin In Touch, Bradley se priprema na zajednički život s pjevačicom Lady Gagom, s kojom ga zapravo povezuju otkad su snimili film "Zvijezda je rođena" te koju pojedinci krive za raspad njegova i Irinina braka.

"Već je donijela nekoliko svojih stvari u njegov stan u New Yorku. On je vrlo usredotočen na njihovu vezu i njenu ozbiljnost pa nema sumnje kako su zaljubljeni. Zajedničko useljenje je sljedeći logičan korak. I sada znamo da se više ne pretvaraju", izjavio je izvor blizak navodnom paru.

Dodao je i da je glumac požurio isprazniti sve ormare i ladice nakon što se Irina iselila, a Gaga nije tratila vrijeme da ih popuni te ukrasi prostor dekoracijama i namještajem po njezinom ukusu.

Sudeći po tvrdnjama anonimnog izvora, Bradley i Lady Gaga uživaju u zajedničkom životu, ali ne žele žuriti s brakom jer su oboje nedavno prekinulu dugogodišnje veze.

"Stvarno se osjećaju kao da se neprestano nalaze pod svjetlima reflektora i ne žele privlačiti dodatnu pažnju nečime kao što je vjenčanje. Znaju što osjećaju jedno prema drugom i samo im je to važno. Žele se vjenčati i imati djecu, ali sve u svoje vrijeme", tvrdi izvor.

S druge strane, dio američkih medija poput Peoplea i Entertainment Tonighta tvrdi da u tome nema nimalo istine te da Bradley i Lady Gaga nisu romantično povezani već su jednostavno bliski prijatelji. Također navode da Bradleyja trenutno ne zanimaju izlaženja i nove veze već je fokusiran na karijeru i odgoj kćeri.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Goran Višnjić (Foto: Instagram) +4 Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić oduševila fanove u ultra kratkoj haljini, neobičnog kroja: "Pa tebi godine ništa ne mogu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene