Dobar početak 2020.

Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga (Foto: Profimedia) +0 Lady Gaga (Foto: Instagram) Galerija

Godinu dana nakon prekida zaruka s Christianom Carinom Lady Gaga ponovno je sretno zaljubljena.

Pjevačica Lady Gaga posljednjih se dana nalazi u Miamiju, gdje itekako privlači poglede.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Pronašla utjehu Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..."

Na terasi svoga doma prvo se pojavila u tanga-bikiniju, a zatim je izmjenjivala nježnosti s novim muškarcem, s kojim ljubav očito cvjeta.

Njegov je identitet još uvijek nepoznat, no nepoznati izvor otkrio je kako se s misterioznim muškarcem glumica i pjevačica počela viđati malo prije Nove godine te kako je jako zaljubljena.

TMZ je izvijestio kako je njegovo navodno ime Michael, no sve ostalo je nepoznanica.

Nova romansa za pjevačicu stigla je godinu dana nakon što je prekinula zaruke s agentom Christianom Carinom, na iznenađenje mnogih.

To nije bilo prvi put da je Gaga prekinula zaruke, isto se dogodilo i s glumcem Taylorom Kinneyjem, koji je pred nju kleknuo s prstenom u obliku srca.

Otad su ju novinari povezivali s inženjerom Donom Hortonom prošlog ljeta, no u listopadu je otvoreno priznala kako je sama.

Sada o ljubavnom statusu mudro šuti, što dovoljno govori.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene